fredag 11. mai 2012

Vår butikk på Sandvika Storsenter - med nytt utseende!

Noen av våre følgere har sikkert lagt merke til at noen av våre butikker har et nytt og modernisert utseende. Som vi så vidt nevnte i vårt innlegg da nille åpnet i fornyet form på Mosseporten; flere av våre butikker oppgraderer vi utseende på, men ettersom vi har over 330 butikker i Norge, tar vi dette stykkevis og delt, butikk for butikk.

Vi har lyst til å dele hvordan våre nyeste butikker ser ut - vil du se?

Denne uken besøkte vi vår butikk på Sandvika Storsenter, en butikk som nettopp åpnet i fornyet butikkdrakt. Vi tok samtidig en prat med distriktssjefen for 25 av våre butikker på østlandet; Kenneth Horni, og fikk han til å fortelle oss litt mer om hva denne butikkfornyingen handler om.

Inngangen til nillebutikken på Sandvika Storsenter

Noe av det første man legger merke til i de nye butikkene er de opplyste lyskassene. Budskapene i disse lysboksene vil være passende for de ulike sesongene og fokusene vi har, og bildene derfra vil være bilder som dere også vil kjenne igjen teamet fra våre ulike inspirasjonskataloger. Lyskassene brukes som fokuspunkter for hvor du finner varer innen varegruppen som er avbildet på lysplakaten, slik at du ikke skal ha noen problemer med å finne det du leter etter.


Butikkinnredningene i de nye butikkene våre, er også anderledes fra vår vanlige innredning. Fargetemaet er nå mer diskret og gjennomført, med mye bruk av fargen grått. Inspirasjonstorgene har flere ulike nivåer, slik at du lett skal få et overblikk over utvalget og slik at hvert produkt skal få en sentral plass, uten at inntrykket blir rotete. 


De oppgraderte butikkene er godt opplyste og oversiktlig inndelt. Vi ønsker at du skal finne det du trenger, raskt og greit. Det er også grunnen til at vi, som i alle våre butikker, har varer som vi reklamere for i våre kataloger eller på tv, utstilt aller fremst i butikkene.

Du vil også se at vi har byttet ut våre gule prislapper på varehyllene, med en diskret, lys gråfarge. Dette til tross; prisene i våre fornyede butikker er akkurat like lave som i alle våre andre nillebutikker! Det samme gjelder også vareutvalget vårt, naturligvis; Vi har de samme varene, selv om butikkene kan se mer eksklusive og dyre ut, så finner du samme gode varer til de samme gode prisene som til vanlig.
Når du står i inngangen til en av våre oppgraderte butikker, blir du møtt av det vi kaller vår inspirasjonsgate. Her er, som nevnt, varene fra våre kataloger eller annen reklame stilt frem, nettopp for å gjøre det lett for våre kunder å finne frem. I tillegg til dette bruker vi denne plassen til å lage ulike inspirasjonsmiljøer som vi håper du vil like! Her dekker vi festbord, lager hagemiljøer, gir serviettbrettetips eller gjør andre ting for å forhåpentlgivis inspirere våre kunder.
De ansatte i butikken vår på Sandvika Storsenter, var godt fornøyd med den nye butikken sin! De kunne fortelle flere eksempler på at kunder hadde gått inn i butikken, kommet et godt stykke inn - for så å snu seg for å gå ut igjen, med kommentaren; "Nei, vi skulle jo på nille, vi!" Noen måtte gikk lettere forundret ut for å sjekke hvilken logo det stod utenfor, for de kjente seg ikke igjen etter at butikken var fornyet.

Vi tar dette såklart som et kjempestort kompliment!


Distrikssjef Kenneth sammen med en av de ansatte i Sandvika; Jannecke
De ansatte trives godt bak kassen i disse omgivelsene!

Vi tok noen bilder av våre favoritter i butikken;

Skjønne kopper får vi aldri nok av!
Vi gleder oss til å servere noe godt med dette fatet!

...og for å holde orden på de deilige sommerdagene som kommer;
en fin evighetskalender!

Hva er dine favoritter blant det vi har vist på bloggen i dag?

Mens vi venter på at de duftende peonene skal stå i blomst i hagen, nyter vi synet av disse!

Har du besøkt en nillebutikk med det oppgraderte utseendet? 
I så fall er vi veldig spent på hva du synes! 

 
Vi ønsker deg og dine en strålende helg! 

7 kommentarer:

 1. Hei!
  Ja her var det mye fint!!
  Var innom Nille på Sørumsand i dag og det ble med meg noen godbiter hjem ;)

  Klem Anette

  SvarSlett
 2. Nille på stathelle får nytt "design" eller noe sånt nå :) gleder meg masse til det åpner igjen!

  SvarSlett
 3. Det har blitt veldig flott!!
  Gleder meg til mine "lokale" butikker endrer design...

  SvarSlett
 4. Utrolig gøy!

  Det gleder oss veldig å se at dere syns så fint om våre oppgraderte butikker.

  Noen butikker kommer vi til å beholde i "vanlig" kjent nillestil, og andre blir "oppgradert". Uansett om du har "vanlig" eller "oppgradert" butikk - vil prinsene være de samme kjente nilleprisene :)

  Ha en kjempefin dag alle sammen

  SvarSlett
 5. Det ble veldig flott! Ser virkelig mer ryddig ut!

  SvarSlett