onsdag 16. mai 2012

Vi ønsker oss deres hjelp!

Selvom årets 17. mai enda ikke er over, det er kvelden-før-dagen og det er nok mange spente barn som sover og antakelig noen småstressede voksne som ikke sover helt enda! Vi er derimot godt igang med planleggingen av neste års 17. mai feiring. Vi lager mye av vår 17. maipynt selv, og nå ønsker vi oss hjelp, tips og inspirasjon fra nettopp DEG!


Utfordringen til deg blir derfor som følger;
Har du funnet noe å pynte til 17. mai med, enten fra våre butikker eller noe annet, som utmerker seg som din favoritt?  Noe du veldig gjerne ønsker å se i våre butikker neste år? Eller, kanskje du har laget noe, pyntet eller gjort noe annet kreativt - alt fra om du har strikket noe, laget noe av papir, sydd noe selv, eller rett og slett har en idè du har tenkt på lenge, noe du ønsker deg?

Da håper vi du vil tipse, dele og inspirere oss!
Vår produktdesignere vil nemlig veldig gjerne ha dere med på laget, ettersom de stadig ser hvor fint dere pynter bord, hvor hyggelige stemninger dere klarer å skape - og ikke minst; hva dere kan trylle frem av naturmateriale, kjøpte ting eller noe annet kreativt og fint. 

Vi håper du tar bilde av det du synes er ekstra fint
på ditt 17. mai-bord (eller annen pynt),
og laster opp bildet på veggen vår på facebook.


Våre produkt- og interiørdesignere leser samtlige tips, følger nøye med og plukker opp de flotteste ideene og de beste innspillene, for å se om de kan jobbes videre med. Kanskje kommer nettopp DU med et tips som fører til av vi setter dette i produkskjon til neste års 17. mai? Kanskje vi til og med kaller produktet opp etter deg? Hvem vet ;)

Vi ser virkelig frem til å se deres bilder
og venter i spenning på deres beste tips!

Og helt til slutt; 
Vi ønsker dere alle en strålende 17. maifeiring!


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar