torsdag 28. juni 2012

Venter du gjester?

At vi elsker å dekke bord, samle gjester og inspirere, er noe dere kanskje har fått med dere nå? ;)

Noe av det mest fantastiske med lage et innbydende bord, er at det bare er fantasien som setter grenser. Har dere lyst til å se noen eksempler på hvor enkelt det kan gjøres?


Disse asjettene vil mange kun ta frem til de fine høytiden som jul eller konfirmasjon, men hvorfor ikke bruke finserviset oftere? Det er viktig å feire hverdagene - og hver dag er en fest, er du ikke enig?

Bruk middagstallerken som dekketallerken til suppeskålen. Spre silkeblomster dekorativt på bordet (evt ekte blomster hvis du har), avslutt med en nydelig telysholder eller flere - og se hvor bra selv hverdagsbestikket kommer til sin rett i denne bordekkingen!


Duften av lavendel... Det er virkelig en av de nydeligste duftene som finnes! Dette lysfatet har vi pyntet med lysholdere, kubbelys og annet som vi har for hånden. Om du har det for hånden, legg gjerne til en kvast med fersk basilikum, da den både er dekorativ og har en fantastisk god duft!  Enkelt og dekorativt!

Og ettersom vi elsker at ting har flere bruksområder, så deler vi et lite tips med dere; Lysfatet som er brukt her, er kjempekoselig å servere kveldsmaten på. Passe stor og setter stemningen!

Under finner du forhåpentligvis mer inspirasjon til hvordan man kan pynte sommerbordet;


Lysfatet vi har brukt her er nesten nok i seg selv. Se på de søte hjertene! Hjerte + hjerte + hjert + hjerte...  Pynt gjerne med dekor du har for hånden, legg på noen friske blomster og vips, så har du et fint fokuspunkt på bordet.

Ta gjerne en titt i vår siste nillekatalog for enda flere herlige sommertips, til både bordet - og barna!Har du tips/favorittmåter å dekke sommerbordet på? 
Har du en blogg og har delt bilder der, 
eller vil du dele bilder på vår facebookside? 

Vi vil veldig gjerne se hva som inspirerer deg! 


3 kommentarer:

 1. Man trenger ikke nødvendigvis bruke de fine lysfatene til lys, kom over dette på en blogg idag:

  http://kristinabe.blogg.no/1340838261_pretty_and_useful.html

  SvarSlett
 2. Ingen borddekking denne gangen, bare en lur måte å bruke sommerfuglklypene deres på! :)

  Camilla

  http://camillasvilla.blogg.no/1340920286_annen_etasje.html

  SvarSlett
 3. Great Blog! I have go through all the content of this blog.This is really helpful and informative for me and all the readers.If any one wants Dissertation Writers London service.You can easily make a call.I will give you the better feedback and response.

  SvarSlett