mandag 9. juli 2012

Reisetips - og sommerferie med barn!

Det er sommerferietid i vårt langstrakte land nå, og uansett om du skal være hjemme, reise rundt i Norge - eller kanskje reise utenlands, tenkte vi det kunne være kjekt med litt reisetips og inspirasjon til hva man kan finne på sammen med barna i disse sommermånedene!

Aller først;
Vi har laget denne kollasjen under med varer du finner i våre butikker, som kan være kjekt å pakke med seg når man skal ut på reise. Kjekt, ikke sant? Du kan til og med klikke på bildet, printe det ut - og vips, så har du din egen huskeliste ;)
Så får vi håpe dette kan hjelpe til med at alle 
får med seg det de trenger på årets ferie :)Så var det over til tips for hvordan man kan holde barna engasjert, fornøyde og aktive gjennnom sommerferien. Vi har nemlig mange fine produkter for den slags også vi! Det som er det fine, er at disse tingene kan fungere fint, uansette vær!

Er det strålende sol, er det likevel behov for hvile og skygge fra solen, og ingenting er vel hyggeligere enn å ligge på magen i skyggen av et tre, og tegne litt? Kreativt og avslappende, som to fluer i en smekk!

 ...og når kroppene trenger litt bevegelse igjen, kan voksne og barn kaste seg ut i en heftig badmintonduell. Barn mot voksen, eller voksen&barn mot voksen&barn? La oss velge varianten som gir oss mest mulig moro mens vi holder på!Om været ikke er fullt så bra, er det vel lite som er så hyggelig som å se de små kose seg med aktivitetsbøker. Eller kanskje løfte noen av de små opp på trygge og gode besteforeldrefang - og lese en fin bok sammen. Og så har vi den aktiviteten som kanskje er den aller beste til å samle fine folk og skape god stemning; brettspill!

Ja, god stemning om ikke noen har litt for godt utviklet konkurranseinnstinkt, da! ;)
Men du, uansett hvor du skal tilbringe sommerferien din, 
og om du skal tilbringe den med barn eller ei;
vi håper vi du får en helt fantastisk sommer! 

La oss gjøre mandagen i dag så fin som vi bare kan! 
Hva skal til for å gjøre denne mandagen perfekt for akkurat DEG? 

 God mandag alle sammen!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar