tirsdag 24. juli 2012

Skolestart + nille = SANT!

Om du ikke har fått det med deg allerede, er det på tide å spikre budskapet en gang for alle;

SKOLESTART + NILLE = SANT!
Våre innkjøpere, produktdesignere og andre nøkkelpersoner, har jobbet hardt lenge for å sikre at vi kan være en god kilde til dine skolestartprodukter! Nå håper vi du liker det vi har å tilby så godt som vi tror du kommer til å gjøre!

Husker du vår lansering av ryggsekker fra ifjor? Vi fortsetter suksessen i år, og selger ryggsekker for både små og store, gutter og jenter. Vi fikk gode tilbakemeldinger fra bloggere og andre som følger oss i sosiale medier, og har i år utviklet en ryggsekk som har tatt høyde for flere av deres tilbakemeldinger. Takk for innsatsen, dere som har gitt oss ris, ros og tilbakemeldinger underveis!


Vil du se noen eksemper på hva vi kan tilby?
 
Har du barn hvor fotballen er alfa og omega? Som føler at uten fotball, blir ikke (skole-)dagen helt perfekt? Eller har du en liten prisesse som syns at Hello Kitty er noe av det søteste som finnes? Liker du den fargerike, eller en  mer nøytral stil? Eller har du kanskje unge voksne i hus, som synes fotballskolesaker for barnslig og Hello Kitty er for de aller minste, og som dermed ønsker en mer voksen stil på skolebøkene? Uansett valg; vi håper du kommer innom våre butikker i tiden fremover!

Her har dere en liten presentasjon av noe av det dere finner i våre butikker fra og med uke 32!
Skolestart for fotballfansOg dette er bare en liten smakebit av hva vi har - vi kommer til å lage album på facebook med enda flere skolestartprodukter med fotballtema!


Skolestart i prinsessefarger
Blir jentene noen gang lei av prinsesser og Hello Kitty? Det ser ikke slik ut! De søte leppestiftene som er avbildet over her, det er faktiskt viskelær! 


Skolestart til Angry Birds-fansen


De siste årenes store spillfavoritt, er vel uten tvil Angry Birds. Et spill til iPhone og iPad - og som etterhvert har siden blitt en stor familie av supplerende produkter, og nå også til skolestart!


Fargerik skolestart


Vi elsker farger, og syns uten tvil at en skoledag blir bedre med kraftige farger! Hva syns du?


Studentenes skolestart
Studenter - nå kan dere få deres eget permantente "pappkrus"! Miljøvennlig og kule, eller hva? Nå er det slutt på myke pappkopper fulle av kaffe, ta heller med deg din egen kopp i kantinen. Holder bedre på varmen enn pappkrusene også!

Dette var kun en liten smakebit. Vi har mange flere bilder vi vil dele med dere, og etterhvert dukker det opp mange bilder i et eget "Skolestart"-album på facebooksiden vår. Vi håper du vil ta en titt og si hvilke ting som blir dine favoritter!


Vi gleder oss til skolestart - gjør du?
 

2 kommentarer:

  1. Jeg kjøpte sekk hos Nille i fjor til jenta mi som begynte i 1.klasse. Det kommer jeg ALDRI til å gjøre igjen. Noe så elendig sekk har jeg aldri sett før. Nå begynner hun i 2.klasse og jeg må ut å kjøpe ny sekk. Og hun er faktisk en forsiktig jente...men den holder ikke mål. Så her blir det sekk til litt mer penger og høyere kvalitet til de neste skoleårene.

    SvarSlett