onsdag 8. august 2012

Skolestart 2012 - vi håper du tar turen innom oss!

I år som i fjor har vi flust av gode og fine skolestartsaker i våre butikker, og det beste er naturligvis; alt har de kjente og kjære nilleprisene! I fjor samarbeidet vi med mange bloggere og deres barn, for å få testet ut den aller første sekken vi produserte. Tilbakemeldingene og innspillene vi fikk, både på hva som var bra og hva vi kunne gjøre bedre, har vi brukt på å utvikle en ny og forbedret sekk i år.

Se reklamefilmen som går på tv i disse dager;Visste du at du nå faktisk kan matche bokpapiret til skolebarnet, med sekkene vi har? :) 

I år sendte vi ikke sekker til bloggere, men sekken ble absolutt testet likevel. Foreldre & Barn, Dagbladet og VG hadde sine årlige skolesekktester, og der var våre sekker med. Når vi nå kan skilte med riktig så gode resultater, så føler vi rett og slett at det er en glede vi vil dele med alle våre kunder som kjøpte fjorårets sekk - og ikke minst; alle bloggerene og deres barn som ga oss verdifulle innspill i fjor!

Bare se her hva de skriver:

Foreldre & Barn
"ALLIE/OLLIE: Pris: 199 kr. (Nille) Størrelse: 22 l
Marie synes billigsekken Allie (jentemodellen) fra Nille er en av de fineste. Thomas synes Ollie (guttemodellen) er god å ha på. Alle stroppene er vanskelige å stramme, men sekkene sitter ikke så verst når jobben først er gjort. Den største innvendingen er at ryggen på sekken er veldig myk, slik at den lett vil kollapse og bli lefsete med mye vekt i."Er det rart vi er stolte? 

Nå håper vi på mange glade og fornøyde skolebarn,
klare til høsten 2012! 


 


3 kommentarer:

 1. Vi kjøpte sekken i fjor og er veldig fornøyd med den:-)

  SvarSlett
 2. Hei!

  Så gøy å høre at du er fornøyd med sekken!
  Vi har laget en oppgradert versjon av den i år, men det har du kanskje sett i vår nyhetskatalog?
  Men har du en sekk som holder fremdeles, så er ingen ting bedre enn det eller hva :)

  Lykke til med et nytt skoleår til skolebarnet ditt!

  SvarSlett
 3. Vi var en av de heldige som fikk sekk fra dere i fjor, og vi er rett og slett kjempefornøyde!
  nå er den i bruk for 2 året, og den er like fin!

  SvarSlett