mandag 6. august 2012

Spennende butikknyheter denne uken!

Vi har gledet oss lenge til å presentere den kommende ukens nyheter i våre butikker!

Om ikke alt for mange dager, er det skolestart. I år som i fjor fylles våre butikker med herlige produkter til skolestart. Skolestart betyr spenning og forventninger! Kanskje med en ny ransel på ryggen, et splitter nytt penal og nye klær - men helt garantert; mange nye gleder, utfordringer og spennende øyeblikk i tiden fremover!

Vi gratulerer på forhånd alle nye skolebarn med en spennende og lærerik hverdag, og alle skolebarna som skal opp i en ny klasse i år, klar for nye utfordringer; lykke til!Vi lovet flere nyheter, og vi fortsetter med enda noen nyheter for de unge:
Klarer du å gjette hvem som har vært den store helten for alle ungpiker og ungdom de siste årene?
Riktig; Justin Bieber. I våre butikker fremover finner du flere fine og spennende nyheter med ungpikeidolet. Dette håper vi vil glede mang et tenåringshjerte i de norske hjem!

Men vi gir oss ikke der - denne uken er stappfull av fine nyheter!Vi skal ikke legge under en stol; Vi elsker rustikk stil - og vi elsker kaffe, slå disse to sammen og få denne herlige Nespresso-kapselholderen! Og ja, brettet er også en nyhet! 

Det kommer flere utrolig fine og spennende bolig- og interiørprodukter denne uken også. Hvem sier for eksempel at favorittbestikket må ligge innerst i en skuff? Nå kan du ha det på benken i denne lekre, franskinspirerte og rustikke bestikkboksen. Vi er helt forelsket i den selv - og er kjempespent på hva du synes!
Er du lei av blader som ligger og slenger, får eselører og blir frynsete i kanten? Nå kan du få slutt på det - og det på en dekorativ måte også! En boks til magasiner, i tre? Ja, takk!


Vi gjør et kvantesprang og stiller deg spørsmålet; om vi påstår at hele Norges nye fredagsfavorittmiddag, er taco - nikker du anerkjennende da? Uansett om du spiser taco kun på fredager eller ei, eller om du spiser taco i det hele tatt - dette serveringssettet er vi ganske sikker på kan være nyttig for så mangt! Hva ville du brukt det til?Vi klarte heller ikke denne gangen å la være å gi dere enda et fint lysfat. Det er jo så mange muligheter og uendelige metoder å bruke et lysfat til å skape den beste og hyggeligste stemningen. Hva syns du om akkurat dette lysfatet?Nå har du fått presentert noen av nyhetene fra vår siste katalog. Har du lyst til å se flere, ta en titt på alle tilbudende og de nye varene som du finner i våre nillebutikker, ved å klikke på bildet av katalogen under her. Da får du muligheten til å bla i katalogen. 

Klikk på bildet for å bla i katalogen

Klikk deg gjerne inn på vår facebookside
der legger vi etter hvert ut enda flere bilder fra katalogen!

Hva er DIN favoritt fra denne katalogen?

8 kommentarer:

 1. Etter å ha lest dette vet jeg at jeg bare må innom nille for å kjøpe tacobrettet! Har lett og lett etter ett jeg synes var fint - og jeg fant det nå nettopp;) Takk for tips!!

  SvarSlett
 2. Mye fint!
  2 magasinbokser har allerede funnet veien hjem til meg :)

  SvarSlett
 3. OIIIIII.. Nille imrg og kjøpe magazine holder...:)) Mine byttes ut nå... Skal linke dere med et innlegg når det er kommet på plass på pulten:))

  SvarSlett
 4. Har nettopp kjøpt meg det hvite brettet, og en del av de nye telysestakene og vasene. Er så mye fint som kommer inn i det siste! :)
  http://mybeat.blogg.no/1344437270_new_in.html

  SvarSlett
 5. Så utrolig mye fint dere har fått.... Tror jeg snart må ta meg en tur på Nille igjen <3

  SvarSlett
 6. Ser dette innlegget er gammelt, men eksisterer dei magazine holderene enda?? Er på leting etter slike..dei er så fine:)

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei Bodil!

   Takk for din forspørsel, og innlegget er ikke for gammelt til at vi kan besvare ditt spørsmål. Magasinholderne kommer tilbake i butikk uke 31 (mandag 29.juli) - så da kan du glede deg :)
   Ha en kjempefin sommer!

   Slett