tirsdag 2. oktober 2012

Bloggere som produkttestere av nye velværeprodukter!

Vi har valgt ut produkttestere i denne omgang!
Lykke til med bloggingen til bloggerne.  

...Kanskje det blir din tur neste gang?
 

Vi har lansert nye velværeprodukter i våre butikker!

Vi har lansert spennende, gode egenproduserte velværeserier i våre butikker nå, som Olive Care, Sweet Flower Garden og Clean - i tillegg til Pure Care-serien. Vi innrømmer det selv; Vi er utrolig stolte av seriene vi har skapt, og håper dette kan være noe for  - og nå gleder oss til å høre hva kundene våre syns om disse nye produktseriene.

Vi ønsker nå å la 12 bloggere få en produktpakke i posten av oss, med de ulike produktene innenfor de tre nyeste seriene (altså 4 bloggere får en pakke fra Olive Care, Sweet Flower Garden og Clean). Dette gjøre vi for å da forhåpentligvis få ærlige og konstruktive tilbakemeldinger fra bloggerene, i form av ett eller flere blogginnlegg (helt opp til hver enkelt blogger).


Har du lyst til å bli med?
Les mer om hvordan du kan bli en av de 12 bloggerene under!


Litt om de nye velværeproduktene 

Olive care 

Dette er vår velværeserie som består av, som navnet tilsier, olivenolje. Disse produktene både pleier og bevarer huden med sin olivenoljeekstrakt, som er rik på vitamin E. Den velkjente olivenoljen er kjent for å forbedre hudens balanse og tekstur. Olivenolje virker og lindrende på irritert hud. Ønsker du en hud som blir både myk, glatt og elastisk anbefaler vi Olive Care.

Sweet Flower Garden 

Dette er velværeproduktene som gjør seg godt på din hud, med en nydelig duft og basert på en mild og næringsrik formel. I tillegg ser produktene vakre ut i seg selv, og vil forhåpentligvis pynte opp ditt bad kun med sin tilstedeværelse.


Clean Handsoap 

Disse produktene har ikke bare delikat design, de er også delikate håndsåper på pumpeflasker. Såpen inneholder pleiende ingredienser som gir rene og myke hender, uten å tørke ut! Vi vil anbefale disse både på badet og på kjøkkenbenken.


Vil du teste en av disse seriene
og blogge om våre velværeprodukter?


Vi søker 12 erfarne bloggere som får produktene i en serie tilsendt hjem gratis. Dere får anledning til å teste produktene og gjøre dere opp en ærlig mening om dem. Deretter ønsker vi at dere deler et blogginnlegg på deres blogg, hvor dere deler deres meninger om velværeproduktene.

Vi ønsker å presisere;
Vårt eneste kriterie for at du skal få teste produktene, er at du blogger minst en gang om produktene og hva du synes om dem. Det er viktig for oss med redelighet, så du må merke innlegget med at du har fått produktene for å gi oss din ærlige tilbakemelding.

Hvilken velværeserie vil du blogge om?

Olive care (totalt 4 testere)
Sweet Flower Garden (totalt 4 testere)
Clean handsoap + håndkrem (totalt 4 testere)

Slik deltar du:

Alt du trenger gjøre for å melde seg som vår produkttester, er å sende oss ditt navn, din postadresse og selvfølgelig din bloggadresse, til følgende epost; nille@valen-utvik.no - så vil vi velge ut 12 heldige testere som får produktene sendt hjem! Husk å skriv hvilken serie du helst vil teste, og om du er interessert i noen av de andre seriene om du ikke velges ut til ditt førstevalg.

Alle våre velværeserier er produkter som skal gi deg litt deilig hverdagsluksus, som vi håper du kan unne i en ellers hektisk hverdag! Ditt eget hjemmespa fra topp til tå!


Tips gjerne andre aktuelle bloggere om dette, 
så vi får engasjerte og gode produkttester med oss på laget!

Vi har valgt ut produkttestere i denne omgang!
Lykke til med bloggingen til bloggerne.
...Kanskje det blir din tur neste gang?

2 kommentarer:

  1. Clean Handsoap produktene lukter så utrolig godt :D

    SvarSlett
  2. Sendt mail og krysser fingrene ;)
    Klem :)

    SvarSlett