torsdag 18. oktober 2012

Halloween-konkurranse på Instagram!

Vi elsker Halloween! 


Uansett om Halloween feiresså lite skummelt som mulig, og kanskje aller helst veldig, veldig hyggelige med små barn, god mat og utkledning, eller om det er den skumleste varianten med planlegging av skrømt og overraskelser i lang tid i forveien; det er rett og slett gøy å få leke seg litt!

Vi fikk en fantastisk hyggelig melding her på bloggen på vårt forrige innlegg, fra Ida med den fine bloggen Eplepiken, som vi har lyst til å dele med alle våre blogglesere:

Halloween innleggene deres er favorittene mine! Venter like spent hvert år til dere starter med de. :) Skal dere ha noen konkurranser i år også?

En slik kommentar er det klart vi blir utrolig glad for å få, og vi synes det er strålende å kunne glede Ida og alle dere andre med å fortelle; såklart det blir konkurranse!


Ettersom vi nettopp ordnet oss Instagram-konto (du finner oss på @nillenorge) og gleder oss til å dele bilder med dere der, og ikke minst; se hva dere deler!, fant vi ut at vi har lyst til å arrangere konkurransen på Instagram. Om du ikke er på Instagram, og har lyst til å få deg konto der, kan du følge denne lenken og laste ned appen til din smarttelefon.

Så - hva går Instagram-utfordringen vår ut på?


Last opp et bilde som viser noe som har med Halloween å gjøre på Instagram, tagg bildet ditt med #nillehalloween og @nillenorge - og du er med i trekningen om gavekort i din nærmeste nillebutikk pålydende 500 kr! Altså;
   • Last opp et eller flere bilde(-r) på Instagram
   • Tagg det med #nillehalloween
   • Tagg bildet med @nillenorge
   • NB! Det er viktig at bildet du deler er ditt og ikke lånt fra andre!  

Enkelt, ikke sant? 

Lurer du på hva du kan ta bilde av? Her får du noen ideer:

Hva med om du tar turen innom en av våre butikker og tar bilde av den kuleste Halloween-pynten eller den mest skremmende Halloween-drakten? Kanskje du heller vil bruke et bilde av noe du gjorde til Halloween i fjor, som du laster opp på Instagram og tagger nå? Kanskje du liker en litt mer nedtonet Halloween-feiring, med fargerike høstblader, et oransj lys og et spindelvev i taket? Eller kanskje du allerede er godt igang med dine Halloween-forberedelser, og vil dele litt av prosessen og pynten med oss?

Vi gleder oss til å se hva dere deler! 

Vinneren kåres av en jury fra nille 1. november, så her er det bare å dele ivei! Til info kan bildene du deler bli delt videre på vår Facebookside, Twitterprofil eller bli delt i blogginnlegg her på bloggen.

Vi setter stor pris på om du vil hjelpe oss å spre denne konkurransen, sånn at vi kan samle mye spennende og fin Halloween-inspirasjon! Om du vil låne bildet / knappen og lenke til dette blogginnlegget fra din egen blogg, så er du hjertelig velkommen til det! Du kan også klikke på Facebook, Twitter eller Pin it-knappen nederst i dette innlegget.

Lykke til alle sammen!

PS:
Vi vet at noen synes Halloween er tullete, og dere vil vi trøste med at dette kun varer en kort tid og at vi har mye spennende planlagt til dere etter fra 1. november og utover. Men nå først; Halloween-fokus, skremming, gode ideer og spennende, inspirerende dekorasjoner!


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar