søndag 7. oktober 2012

Høsten og høstfeiringen er her!

Endelig er den fargerike høsten her!

Det er duket for all slags høstfeiringer, det være seg får-i-kålens dag, Halloween eller bare rett og slett feiring av at det har blitt høst og vi kan nyte dagene inne med gode pledd, tente lys og noe varmt i koppen.

Vi trekker inn i varmen, lukker døren etter oss og legger igjen mørket ute. Inne dekker vi flotte innbydende bord. Venner og familie inviteres hjem til de deiligste festmåltider.

Røff og rustikk borddekking er koselig og lunt i all sin enkelhet!
Foretrekker du det enkelt og klassisk - eller foretrekker du et bord og bordekking som er lun og romantisk? Uansett hva du foretrekker, er det et "must" på de aller fleste bord at det er levende lys der, og kanskje aller helst med noen matchende servietter. Kanskje du til og med tar frem finbestikket og pynter med dine egne personlige favoritter? Eller hva tenker du om å ta inn noen blader med vakre høstfarger, og sette det i en nydelig vase? Noe vi syns er det aller beste med dette, er at selv om man ønsker et svulmende vakkert bord, trenger det absolutt ikke koste all verdens.

Ta bare liten titt under her, på prisforskjellene Bonytt har skissert her;Nå har interiørmagasinet vel og merke brukt ekstreme priskontraster for å poengtere prisforskjellene, men sparer du en krone her og en krone der, kan du heller bruke det du sparer, på maten, drikken eller annet som gir den ekstra gode kosen med dine aller nærmeste.

Enkel, men klassisk og stilfull borddekking

Aller viktigst rundt bordet er uten tvil stemningen og gjestene! Og om du kan få en fin og koselig gjennomført design på borddekkingen, med kvalitetslys, til en rimelig penge - så kan det vel ikke bli bedre enn det, kan det vel?

Det morsomste og herligste med høstfeiringer er å samles rundt bordet utveksle gode historier, la latteren sitte løst og smittende, krydret med herlig frigjort entusiasme! 

Velkommen til bords med nille denne høsten. Vi håper høsten bringer dere alle mange trivelige middager, enten det er hverdag, fest eller liksom-fest, med det beste selskap rundt bordet, den vakreste pynten på bordet, og det godeste dere vet på tallerken og i glasset. La oss feire høstmørket!

Denne høsten er øremerket mye kos og hygge!Deler GJERNE bilder av deres borddekkinger med oss,
enten det er av hverdagsmiddagen eller festen! 


Legg det gjerne ut på vår facebookside, så vi kan få se!

1 kommentar: