tirsdag 30. oktober 2012

Hvordan planlegger DU å feire Halloween?

I morgen, onsdag 31. oktober, er datoen for selveste Halloween, og vi er nå veldig nysgjerrig på hvordan du har tenkt til å tilbringe akkurat denne onsdagen!

Halloweenklar? Dele dine bilder med oss!

Kanskje du lager litt ekstra kos hjemme, ser en skummel film med barna og tenner stearinlys og slår av alt det elektriske? Eller har du avtalt å gå trick or treat / knask eller knep fra dør til dør med barna dine, eller med noen gode venner? Kanskje du er den typen som skal samle venner og kjente, og arrangerer en stor Halloweenfest? Eller - kanskje du er en av dem som lar denne dagen gå forbi uten noe som helst av ekstra planer?


 

Uansett hva dine planer er, håper vi du vil dele dem med oss!


Del med oss ved å legge igjen en kommentar eller bilde på vår Facebookside, i kommentarfeltet under her, ved å laste opp bilde på Instagram (husk å tagge bildet med #nillehalloween, så er du med i trekningen av gavekort!) - eller send oss en tweet!

Og - om du trenger Halloween-inspirasjon, så har vi opprettet noen inspirasjonstavler på Pinterest-kontoen vår, som du mer enn gjerne kan ta en titt på! Der vil du finne flust av kostymer, sminketips, mat&drikke som er i Halloween-tema og forslag til hvordan pynte bord, hus og hage til Halloween! Klikk deg inn på PInterest her og se selv! (NB! Du trenger ikke egen Pinterestkonto for å se bildene)

Vi gleder oss til å høre hva DINE planer er!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar