fredag 9. november 2012

Deilig inspirasjon til garnprosjekter - fra Pinterest!

Noe av det koseligste vi vet når mørket senker seg, er å nyte deilige ettermiddager og kvelder hjemme innenfor husets fire vegger. Det knitrer fra peisen, føttene er trukket godt opp i sofaen, levende lys står på bordet og vi har en kopp rykende varm te i favorittkoppen stående i umiddelbar nærhet.

Dette er rett og slett høst- og vinterharmoni for oss! Kilde: Pinterest

Mange elsker å sitte med et håndarbeid i fanget i denne mørketiden, og vi får mange tilbakemeldinger fra våre kunder på at de setter stor pris på vårt gode og rimelig garnutvalg. I dag vil vi derfor inspirere alle dere som elsker å skape ting med hendene deres!

Kilde: Pinterest


Vi bruker Pinterest til å dele våre favorittbilder innenfor mange av områdene vi er interessert i, vise hvor vi henter vår inspirasjon fra, og av og til pinne noen av våre egne bilder også, slik at dere kan få pinne de videre om dere ønsker. Nå har vi altså samlet fantastisk inspirerende og kreative garnbilder på et eget pinterestboard - og der håper vi dere vil ta en titt og ser på alt det fine som er laget og delt med alle som vil se.

Kilde: Pinterest

Kilde: Pinterest


Et av boardene har vi kalt "Garn - ideer og DIY"
- her vi deler våre favorittbilder av ting laget av garn.Internett er en utømmelig kilde til fantastisk inspirasjon - og vi ønsker derfor å gjøre en liten sorteringsjobb, slik at dere lettere skal finne det vi mener er fantastisk fine og kreative prosjekter. Vi elsker bilder, vi elsker bloggere og vi elske å dele med dere; bruk dette som en fantastisk idébank, forhåpentligvis vil det gi deg masse inspirasjon!

Kilde: Pinterest


Er du ikke på Pinterest? Du trenger ikke egen konto der for å se på bildene vi deler, så klikk deg gjerne inn og ta en titt. Pinterest er et tavle/moodboard hvor man kan "pinne" bilder fra internett, hvor også lenken til der bildet ble funnet ligger ved bildet så man lett kan finne tilbake. 

Gjør det selv-prosjekter kalles ofte DIY; do it yourself. Det er altså et mye brukt begrep for alle type prosjekter hvor vi lager noe selv, enten det er at vi snekrer oss et nytt møbel, at vi maler vår egen kunst eller at vi strikker våre egne interiørdetaljer.


Vil du ha enda mer inspirasjon?
Har du forsøkt å strikke en av oppskriftene vi har delt tidligere?


Vi er virkelig bitt av strikkebasillen, og dere som følger oss på facebook, har kanskje sett at vi denne høsten har delt våre egne, morsomme strikkeoppskrifter på vår facebookside (klikk på lenken for å se oppskriften på facebook);


Klikk her for å se oppskriftene på vår facebookside. Du kan også laste de ned (evt printe dem ut) ved å høyreklikke på bildene og lagre de på egen maskin!


Vi er fullstendig hektet på Pinterest -

og nå håper vi du tar en titt på alle bildene vi har pinnet! 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar