fredag 30. november 2012

Endelig; nå får du LEGO hos nille!

For et par måneder siden fikk vi vite at vi endelig skulle få selge Lego i våre nillebutikker, og vi har virkelig gledet oss til å kunne fortelle dere dette! Lego er en leke som de aller fleste barn elsker, og jammen er det ganske mange voksne fans av Lego også! Og det er ikke rart, for makan til leke! Man må både være kreativ, systematisk og tenkende - samtidig som man blir underholdt og stadig kan skape noe nytt. En helt fantastisk kombinasjon, eller hva?

Lego Friends får du hos nille

Ryktene skal ha det til at Lego Friends (se bildet under) er så populært, at det snart er utsolgt hos mange av våre konkurrerende kjeder. Og vi vet at Lego ikke har mer av denne serien på sitt hovedlager, så da innrømmer vi at det er litt ekstra stas å kunne annonsere at vi har tatt inn flust av disse herlige Lego- settene. Vi skal nok ikke gå tomme med det første. Er du på jakt etter de populære Lego Friends-eskene, vet du altså hvor du må gå for å få tak i dem! ;)En liten fun fact til dere:

Visste du at Lego har vært i produksjon i den formen vi kjenner det idag, helt siden 1949! Da snakker vi virkelig om leker med lang levetid! Med andre ord; dine barn kan snakke om, bygge og hygge seg med Lego sammen med sine besteforeldre i dag, ettersom alle kjenner til Lego og skjønner konseptet, og så kan barna hygge seg med Lego også om endel år, når de selv blir besteforeldre - for da antar vi at Lego nok er like populært. Det er leke som har evne til å binde generasjonene sammen, det!Lego er gøy å gi bort. Lego er morsomt å få i presang.
Og viktigst; Lego er morsomt å bygge og leke med, uansett alder!

Vi ønsker Lego og fans velkommen i våre julefylte butikkhyller! 1 kommentar:

  1. Lego er kjempe gøy for liten og stor. Skal dere ha Duplo inn også?

    I morgen kommer det innlegg på bloggen min om vår adventstake, med engel fra Nille :) Og i løpet av uken kommer det flere innlegg med pynt fra dere ;)

    SvarSlett