fredag 16. november 2012

La innpakningen si mer enn 1000 ord

Når det kommer til gaver, så elsker vi å både få og gi bort gaver. I denne omgang skal vi ikke fokusere på hva vi ønsker oss til jul - ikke heller hva vi ønsker å gi bort til jul, men det som er rundt pakken, nemlig innpakningen!

Det er ingen hemmelighet at en spesiell vakkert innpakket presang er som et lite smykke, utrolig koselig å både få og enda koseligere å lage selv og gi bort!


En vakkert innpakket gave; Lykke i en liten boks!


Da vi la ut dette bildet på vår facebookside tidligere denne uken var en av våre følgere raske til å kommentere; "Lykken må være å få en slik innpakket presang <3"  Vakkert sagt - og vi sier oss helt enige?

Lek deg, tør å være kreativ!

Du kan velge fra øverste hylle når du skal lage en koselig gave til beste venninnen eller ditt hjertes utkårede. Du kan gjøre det så pompøst og avansert du selv vil - eller du kan gjøre det minimalistisk.

Valgene er mange - og mulighetene enda fler; Bruke standard julepapir med trykk, cellofan eller hva med klassisk kraftpapir som finnes i standard gråbrunt, til mer julefarger som sølv, gull, grønn og rød.

De siste årene har vi sett at det blir mer og mer populært med gaveposer. Gaveposene finnes i alt fra ensfargede - til gaveposer med påttrykt julemotiv. Pynt med et fint bånd, bruk hyssing, sett på et glansbilde og gaven er ferding innpakket.

Supplere med å lage gjerne ditt eget julekort med din egen personlige hilsen eller kjøp et med ferdig juletrykk. I våre butikker bugner det av julepapir, merker, glansbilder, kort; Alt du trenger for å lage en personlig innpakket gave! Det er ikke uten grunn vi kaller oss hele norges julebutikk!

Gavepapir foretrekker du kraftpapir eller klassisk gavepapir?

Foretrekker du klassisk gavepapir?
Disse får du nå til kun kr 1,- i våre butikker!


Dekorer gaven - gi den personlighet!

Hyssing eller klassisk pakkebånd?
Små merkelapper med håndskrevet personlig hilsen eller ferdigtrykkede kort? Valget er ditt!

Gi bort en maksimalistisk gave! Eller hva med en minimalistisk gave?

Vi har laget vårt eget "Julestemning - Gaver og innpakning" på vår nille pinterestkonto her har vi samlet mange kreative og inspirerende tips om hvordan du kan lage vakre innpakkede pakker, på både enkle og mer avanserte måter, som garantert blir lagt merke til.

Du finner ikke nødvendigvis step-by-step-guide til hvordan, men bruk albumet for å finne inspirasjon til hvordan nettopp du kan lage en spesielt innpakket gave.

Her er noen forslag fra vårt eget bildearkiv!

Kraftpapir, pakkebånd, julekuler, litt klistremerker og litt kreativitet

Vi elsker gaveposer, dekorative i seg selv; dekorer med gavebånd for det lille ekstra!

Virkelig minimalistisk; Gavebånd, et julehjerte og en kvast fra en juleblomst. Kjærlighet!

Det var bare en bitteliten liten smakebit på hva du med enkle grep kan gjøre. Ta nå en titt på vårt pinterestboard for enda mer inspirasjon; Denne linken tar deg rett til vårt pinboard "Julestemning - Gaver og innpakning"


Utfordre din egen kreativitet - for å glede en annen!


Gaveinnpakking er både hyggelig, utfordrende og gøy!
Har du noen lure pakketips? 
Dele gjerne bilder med oss på vår facebookside!


5 kommentarer:

 1. Så flotte innpakkninger. Gleder meg til å pakke inn pakkene i år :)

  SvarSlett
 2. Fine innpakninger! :)

  På bildet med gavepose er det også en te-sil på en lite stativ. Den var utrolig søt, er det noe som Nille selger eller får inn?

  SvarSlett
 3. Lurer enda veldig hvor det fine stativet til te-sil er fra? :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei Charlotte.

   Tesil stativet er en ny vare i våre butikker og koster kr 49,90.

   Du bør finne denne i din nillebutikk, dersom din butikk ikke har de søte silene inne kan du høre om de kan ta den inn, oppgi i såfall var KJØ004

   Lykke til - og ha fin førjulstid!

   Slett