lørdag 24. november 2012

Trenger du tips til årets julekalender?

En ny måned står snart for døren, og denne gangen er det ikke hvilken som helst måned. Det er selveste julemåneden! En måned fyllt med spenning og forberedelser. Praktiske gjøremål og juleavslutninger. Forventninger og glede. Vi elsker julen, og mer enn alt er vi glad i julemånedens forberedelser og oppbygging av forventninger!

Julekalendergavebutikken, det er oss det!

Et viktig ledd i mange barn og voksnes julemåned, er å ha en julekalender. Vi får stadig høre fra våre kunder at dere er så glade for at dere finner fine og rimelige kalendergaver hos oss på nille, og i dag skal vi gi dere noen tips til hva dere kan fylle julekalenderene deres med. Her finner dere flust av bilder av småting til kalenderen, men vi vil også tipse dere om alternative måter å fylle julekalenderen på - ting som ikke koster en eneste krone.

Vi håper dere lar dere inspirere!

Vi har nevnt hvor dilla vi har fått på Pinterest i et tidligere blogginnlegg, og basert på responsen vi fikk da, tror vi at mange av dere er like hekta som oss! I dag skal vi trekke frem to av våre Pinterest-board (inspirasjonstavler) som vi håper dere finner flust av inspirasjon og glede i!

Vi har et eget board for Julestemning - Advent, og om du tar en titt inn der vil du forhåpentligvis få mange tips til hvordan man kan lage en kreativ og fin julekalender, på en litt mer original måte enn vi kanskje er vant til. Og det uten at det nødvendigvis trenger å være veldig avansert eller vanskelig, er det ikke kult?

Se bare på bildet under her; 
en snor, 24 grå papirposer, litt tråd og 24 klyper.  
Enkelt og veldig dekorativt - vi elsker det!

Bildet er hentet fra vårt Pinterest-board; Julestemning - Advent
- og bildet er pinnet fra herfra.

Som dere vil se om dere tar turen innom inspirasjonstavlen vi lenket til over her, så er det fantastisk mye man kan gjøre, ved kun å gjøre selve innpakkingen av kalendergavene på en litt mer kreativ og spennende måte enn vi kanskje er vant til.

Vi har også et board på Pinterest vi har kalt Julestemning - Gaver og innpakning. Der har vi har samlet inspirasjonsbilder for hvordan man kan pakke inn kalendergaver og julegaver generelt - og igjen er det mye gøy man kan gjøre med enkle midler!


Se bare på bildet under her; 
en kvist hentet ute, pynt til kvisten - laget av papir og gaver fint pakket inn.
Et nydelig stilleben og fantastisk inspirerende - vi elsker det!

Bildet er hentet fra vårt Pinterest-board; Julestemning - Gaver og innpakning
- og bildet er pinnet fra Boligpluss.


Vi henter som vanlig også mye inspirasjon fra bloggverden, og i dag er det spesielt to norske blogginnlegg vi har lyst til å trekke frem. Begge disse bloggerene trekker frem alternative gaver til en julekalender, og ettersom vi er veldig opptatt av at alt ikke nødvendigvis trenger å koste flust av penger for å være gøy, synes vi slike julekalenderstips er veldig bra!

Først ut viser vi frem den fine interiørbloggen Mrs. Hardy sitt innlegg Julekalender med aktiviteter, og ikke bare viser hun frem gode forslag til aktiviterer man kan gjøre med barna, men hun byr også på et pdf-bilde av alle aktivitetene hun har valgt for seg og sine barn, slik at du kan printe det ut og velge de aktivitetene du liker aller best til din egen kalender.

Hva med å lage en aktivitetskalender til barna?
Mrs. Hardy viser eksempler på hvordan det kan gjøres.


Den fine bloggen Susanne Kaluza går rett på sak i sitt innlegg Dette kan du putte i julekalenderen til barna. Hun tipser ikke bare om hva slags aktiviter man kan fylle en adventskalender med, men hun lister rett og slett opp i fleng innenfor mange ulike type kategorier. Noen praktiske, noen aktiviteter, noen leker, noe spiselig og enda mere til. Vi anbefaler at du tar turen innom bloggen!


Trenger du tips til hva du kan fylle kalenderen med?
Sving innom bloggen til Susanne Kaluza - der får du mange gode tips!


Hva skal du fylle din julekalender med?

Blir det aktiviteter, gaver eller spiselige ting?

Om du vil ha tips om noe av utvalget av julekalendergaver som finnes i våre butikker, kan du ta en titt på bildene under. Og om du klikker på bildene kommer du rett inn til et album på vår facebookside, med mange, mange flere bilder!
Hva tror du blir julekalenderfavoritter hos dine barn? 

Har du tips til fine eller kreative julekalendergaver,

del de gjerne med oss i kommentarfeltet vårt!

4 kommentarer:

 1. Mye fine gaver, og den enhjørningen tror jeg at jeg må bort å kjøpe til lillesøster :)

  SvarSlett
 2. Onlineassignmenthelpaustralia under its Assignment help UK service provides students premium quality academic help. Assignment help UK team provides all kinds of academic help to the students.

  SvarSlett
 3. TechRepublish By accessing this website, you agree to guide by these Terms and Conditions. You will use, as well as follow all laws and regulations. The information available on the website is just for informational purposes.

  SvarSlett
 4. Junxy is a leading power solutions provider. Our standby resistive load bank systems with such electrical equipments are recommended to have acceptance test applying Junxy’s one-stop power solutions.

  SvarSlett