lørdag 29. desember 2012

Nyttårsbord, dekk deg!

Vi håper julen deres har vært helt strålende! Vi håper romjulsdagene har vært så rolige og koselige som dere ønsker, og at magene nå er fulle av god mat og søte julekaker! Snart vet vi at mange med  oss skal igang med et helt annet fokus, og vi gleder oss virkelig til det også, for det er noe herlig medå få julen ut og orden og system inn også! En av de fine tingene med januar, er at vi får en voldsom iver etter å gå inn i det nye året med orden i hus og hjem - ut med det gamle og inn med system.

Men før januar melder sin ankomst;
det er noen dager igjen med kosefokus og så er det tid for klart til selveste nyttårsaften!


Er du av dem som synes nyttårsaftener en av de fineste kveldene i året, og som bruker mye tid på å planlegge og ordne til slik at kvelden skal bli 110% perfekt? Eller er du en av dem som tenker at denne dagen best bør brukes sammen noen nære og kjære, litt god mat og rolig stemning? Uansett hvordan du liker din nyttårsaften aller best, så vet vi at det er mange som gjerne vil pynte bordet på nyttårsaften litt ekstra. Kanskje noen ekstra fine lys eller å gjøre seg litt flid med bordkort for kvelden?
Disse bildene er fra inspirasjonsmagasinet vårt, våren 2012
 - det kan kanskje gi noen ideer til nyttårsbordet likevel? 
Uansett hvordan du pynter bordet til nyttårsaften, så håper vi du har lyst til å dele et bilde av det med oss! Du kan gjerne dele bilde av fjorårets bord også, om du vil dele inspirasjon og tips med oss allerede nå. Last opp et bilde på Instagram og tagg det med #nillenewyears2012 eller legg ut et bilde på vår facebookside - vi GLEDER OSS til å se hva dere deler!Det enkle er ofte det beste!


Nyttårsaften skal vi også dele ut det siste av de fire gavekortene på 3000 kr per stykk i vår julekalender, så har du ikke nominert noen enda, så klikk deg inn på siden vår og skriv en liten tekst om hvorfor vedkommede fortjener å gå inn i 2013 med et stort gavekort i våre butikker med seg.

Vi gir også ut det siste gavekortet i forbindelse med våre utfordringer på Instagram på nyttårsaften, så del bilder, tagg oss (@nillenorge), så er du med i vurderingen! Vi gleder oss til å se hva dere viser frem!


Et nyttårsbord i hvitt, grått og gull
- hvilke farger vil du dekke ditt nyttårsbord med?


Vi ønsker deg og dine en fantastisk nyttårsfeiring!


PS: Har du meldt deg på i vår stjerneservise-GIVE AWAY?
Hvis ikke, klikk deg inn og legg igjen en kommentar, så er du med i trekningen av en liten romjulsgave fra oss!


7 kommentarer:

 1. Hei:)

  Hvilke blomst(er) har dere brukt i kongekronen?

  -Annie-

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei Annie!

   Vi har laget en oppsatts i kronen av forskjellige typer planter. Vi husker dessverre ikke navnene på blomstene vi har brukt i oppsatsene, men et tips kan være å bruke f.eks Eføy og flette inn andre bregner, blomster eller kvister med bær.

   Mange hyggelige muligheter om man ønsker å være kreativ :)

   Slett
 2. This is just wow! You decorate the table in a very decent way. Now repair your mobile in Baltimore from vfixphonesandtech.com check out for more information.

  SvarSlett
 3. Such a nice article. It's very informative and helpful for us. I really appreciate your decorating the table; it looks very beautiful. Keep sharing more ideas with us. Now it's time to get Roofing Services in Wayne for more information.

  SvarSlett
 4. Thanks for sharing beautiful content. I got information from your blog. keep sharing
  Abogado Accidentes Camiones Virginia

  SvarSlett