tirsdag 11. desember 2012

Sofakos med Justin Bieber!

Pop-prinsen Justin Bieber har vært en storsuksess i våre nillebutikker - og nå 2 uker før jul har vi lansert de populære Justin Bieber sengesettene for andre gang på kort tid. Dette er uten tvil en av årets mest ønskede julegaver - og ønsker du å sette klørne i godbiten, bør du være raskt ute!


Justin Bieber kommer til Norge!

Vi er så heldige at selveste Justin Bieber kommer til Norge i april 2013, og skal holde hele 3 konserter på Telenor Arena, Oslo den 16., 17. og 18. april. Noe sier oss av det kommer til å bli hysteriske tilstander i Norges hovedstad!

I den sammenheng -og nå røper vi en hemmelighet her!- kommer vi til å få inn enda mer Bieber-produkter til alle Beliebers der ute!

Ta med deg Justin Bieber i sofakroken!


Det nærmer seg jul, vi ønsker å glede dere, våre fantastiske blogglesere som enten har en Belieber hjemme, eller som kanskje er en Belieber selv. Noe av det vi kommer til å lansere på nyåret, er to forskjellige Justin Bieber-fleecepledd. Vi har slått våre klør i et eksemplar av hvert av pleddene, og vi ønsker nå at to av dere der ute skal få hvert deres Justin Bieber-fleecepledd! De heldige får dermed disse fleecepleddene hjem til seg, lenge før vi lanserer de i våre butikker!


Det du må for å bli med i trekningen, er å legge igjen en kommentar her og fortelle oss; 
Hva liker du aller best ved nille? 
(Husk også å legge igjen ditt navn og epostadresse, slik at vi finner tilbake til deg!) 

Vi foretar en tilfeldig trekning av vinnere via tjenesten random.org, slik at her blir ingen favorisert!


Er du klar for en kosestund med Justin Bieber i sofakroken?

Da vet du hva du har å gjøre:
Bli med i vår lille, eksklusive give-away!

Del gjerne dette blogginnlegget med dine venner ved å klikke på et eller fler av tjenestene under her!

107 kommentarer:

 1. Det jeg liker best er at jeg finner bestandig fine gaver til store og små både til jul og bursdag. Kjempeflott utvalg av varer :)
  Min datter er veldig klar for en kosestund med Justin Bieber ;)

  bente.tovas@gmail.com

  SvarSlett
 2. Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.

  SvarSlett
 3. Det jeg liker aller best med Nille er at man kan finne så mye flott og rimelig pynt til hus og hjem der. Jeg har også erfart at Nille ofte har den lille "dingsen" man absolutt trenger, men ikke finner i andre butikker.
  tina.triger@live.com

  SvarSlett
 4. Det jeg liker med Nille er at jeg alltid finnwr noe fint der og føler at jeg ikke betaler så mye for det. Fine ting til en billig penge og at produktene holder må. Og at de ansatte på Nille Landerud er alltid så blide og hjelpsomme;) Og det er veldig viktig;)

  emi010600@hotmail.com

  Marita Romfo

  SvarSlett
 5. Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.

  SvarSlett
 6. Det jeg trenger finner jeg på Nille og til rimlige priser ;) Det beste er jo at de tar inn mye av Justin Bieber ;)
  eva-helro@hotmail.com

  SvarSlett
 7. Det geniale med Nille er mangfoldet, dere har lissom ALT:) Å uansett hva jeg leter etter finner jeg det hos dere :) Nille er opdatert på trender å man kan bytte stil flere ganger i året uten å bli ruinert..genialt :)
  Vet at mini-me hadde satt sykt stor pris på å vinne pleddet..hun er nemmlig ihuga bieberfan å har ønskelista til jul full av kun justin ting :)
  mvh Cathrine Martinsen
  martinsen_c78@hotmail.com

  SvarSlett
 8. Man finner alt til store og små. Alt til påske, jul og halloween og ellers alt man trenger for å få det koselig i hjemmet.
  Lisbeth Bovolden. lbovold@online.no

  SvarSlett
 9. jeg eeeeeelsker justin bieber...jeg vil gjerne gjerne vinne pleddet! <3
  hilsen Amanda Jenssen
  marcat1978@gmail.com

  SvarSlett
 10. Nille er en makaløs butikk. Her finner man alt det man trenger og litt til! Koselig betjening og butikk rett i nærheten!

  cboernes@online.no

  SvarSlett
 11. Kvalitetsprodukter til lave priser!

  Elin/sunde92elin@hotmail.com

  SvarSlett
 12. Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.

  SvarSlett
 13. Det jeg liker best med Nille er alt det utvalget dere har, til veldig gode priser. Man finner alt man trenger der, Nille har i det siste blitt et sted jeg alltid må innom når jeg er i byen. :)

  martine.osen@gmail.com

  SvarSlett
 14. Det beste med Nille er at det er så mye flotte og koselige ting,og ikke minst til en billig penge ;) Og nå før jul er det så mye fine juleting,og jeg elsker gaveposene deres:) Min datter hadde blitt sååå glad for Bieber pledd;)

  SvarSlett
 15. Elsker Nille! Jeg finner alt jeg trenger - og mye som jeg ikke trenger også, som jeg bare må ha.. ;-) Jobber dom dekoratør og bruker faktisk veldug mye av stæsjet deres der også. Nille er guuul og kuuul! Vinner jeg JB-ting blir datteren og jeg sååå glad <3
  Klem fra Elin

  SvarSlett
 16. Nille har rimelige priser og gode produkter samt en flott service og mye flott for enhver smak!Handler ukentlig der og liker veldig godt min lokalbutikk på Råholt!Mvh Anita Lehn,anitalehn@hotmail.com

  SvarSlett
 17. Vil vinne ditta søstra mi som eg er kjempe glad i og som er en stor belieber :)

  isabell_veronica@hotmail.com

  SvarSlett
 18. Hos Nille finner jeg alltid det lille ekstra, dersom jeg mangler noe til en gave jeg skal gi bort. Jeg finner også det lille ekstra dersom jeg selv mangler noe jeg skal pynte opp med hjemme ;)

  Må jo bare delta, siden min datter er Bieber-fan ;)

  linni_@hotmail.com

  SvarSlett
 19. det beste med Nille er at dere følger "dagens mote" å man får kjøp nydelige produkter til hjemmet til en overkommelig pris :)

  Mvh Annelinn Toften
  annelinn86@yahoo.no

  SvarSlett
 20. Bra utvalg til bra priser :)
  lene.toft@fibernett.net

  SvarSlett
 21. Nille er en genial butikk - her finner man jo alt - også det man ikke trodde man trengte :) Produktutvalget blir bedre og bedre. Skulle bare ønske at Nille på Landerudsenteret (Sofiemyr) var LITT større, så utvalget kunne være enda bedre :)
  Min (snart) 8-åring har KUN Justin Bieber produkter på ønskelisten sin i år, så dette hadde vært midt i blinken (for dette vet hun ikke om at finnes engang - DET blir overraskelse det! :))
  Tone Graham Buvig
  tonech.graham@gmail.com

  SvarSlett
 22. Ønsker å glede min datter som helt klart er en Belieber! anitajoha65@gmail.com

  Nille er best på det meste, allsidig vareutvalg og bra kvalitet i tillegg til fine priser!

  SvarSlett
 23. Alltid mange fine presanger og kule ting og mange kule ting som de ikke har i andre butikker og så er det veldig billig genial butikk alltid ting du trenger der Stine.renathe@hotmail.com

  SvarSlett
 24. Nille har blitt en veldig fin butikk med godt utvalg som jeg liker veldig godt:-) skulle gjerne likt og vinne JB stæsj og overasket datteren min som er helt forgapt i han;-)

  Randi gjestad
  Rggjestad@hotmail.com

  SvarSlett
 25. Elsker at dere har Bieber ting og at det meste er rimelig <33

  Marita
  maritagroven@hotmail.com

  SvarSlett
 26. Det jeg liker best med Nille er at jeg alltid kan finne fine ting, som samtidig er billig. Og at dere selger Justin Drew Bieber ting! hejdå

  marja97@hotmail.com

  SvarSlett
 27. Det jeg liker best med Nille, hmmm.. hvor skal jeg starte..
  Det er mye jeg liker med Nille..
  -Bra service
  -Rimlige priser
  -Mye utvalg
  -Pynt til alle sesonger
  -Forskjellige tilbud

  -Emilie Berntsen .
  epost: Emilie-Berntsen97@hotmail.com

  SvarSlett
 28. Hos Nille finner jeg alltid det lille ekstra, dersom jeg mangler noe til en gave jeg skal gi bort. Jeg finner også det lille ekstra dersom jeg selv mangler noe jeg skal pynte opp med hjemme ;)

  -Øystein Aanes

  oysteinaanes@hotmail.com

  SvarSlett
 29. IIIIIK! Jeg elsker Justin Bieber! Og jeg elsker nille fordi det er rimelig pris der og nå selger dere så utrolig masse fine Justin Bieber ting! Om jeg ikke vinner her så skal jeg dra rett til den beste butikken i norge akkurat nå NILLE!
  - Lisa A Sørslett
  - lisa.soerslett@hotmail.com

  SvarSlett
 30. Det jeg liker best med Nille, er at dere har startet å selge Justin Bieber ting! :)

  - Emilie B. Mjelva
  - Emiliebmjelva@hotmail.com

  SvarSlett
 31. Det jeg liker best med nille er prisene og utvalget!
  Stine Elise Frøysaa
  stineelise1@hotmail.com

  SvarSlett
 32. Det jeg liker best med Nille er at det er så utrolig stort utvalg der, jeg kan gå inn å finne gaver både til liten og stor, saker og ting jeg trenger og er vel nesten ikke noe de ikke har. veldig mye fint der og til utrolige lave priser;) Fornøyd med at det nå er 3 nille butikker i sandefjord. Lett å komme innom;)
  Hilsen Renate Berg Arvesen
  renate@arvesen.priv.no

  SvarSlett
 33. Navn; Marte Dreng Kristoffersen
  E-Mail; martedreng@hotmail.no

  Det jeg liker best ved nille er at de har alt jeg trenger, til lave priser. F.eks. Bokbind! Det trenger man når man går på skolen :P hahah. Og de har mye fint der :)

  Har vært en Belieber i 4 år og syns det er utrolig fint at dere selger så mye Bieber ting!

  SvarSlett
 34. Nille har noe for alle!
  Rimelig og kvalitet, eneste butikken jeg vet om som har dette!

  henriette3223@hotmail.com

  SvarSlett
 35. Det jeg liker best ved nille er at dere har utrolig bra service! På hver eneste nille butikk jeg har vært på har det vært utrolig hyggelige og hjelpsomme mennesker. Kan huske siden jeg var liten at de ansatte latet som at de ga meg tyggispakkene gratis, (mamma hadde betalt på forhånd, men det visste ikke jeg) noe jeg husker syntes var kjempegøy. Det var ikke en eneste bytur uten å gå innom nille, noe som ikke har forandret seg. Dere har også veldig mye gode produkter og søte ting til rommet. Nille er topp!

  goldy_snow@msn.com
  Camilla Isabel

  SvarSlett
 36. Det beste med Nille er at produktene er så variert, man finner nesten hva som helst på Nille. Jeg synes også det at prisene er lave er et stort +. Det som er den største gleden for MEG personlig er at det finnes mye utvalg av Justin Bieber ting der. SÅ TAKKNEMLIG FOR DET <3

  SvarSlett
 37. Det jeg liker ved Nille er, at man finner frem i hyllene. Det er alltid hyggelige menneske når jeg er innom. Prisene er greie og det er bra. Jeg har vært innom noen få Nille butikker. Jeg elsker at Nille selger Justin Bieber ting der, fordi jeg er en Belieber, og liker det veldig godt. Det er jeg så utrolig takknemlig for.

  SvarSlett
 38. Det eg liker best ved nille er at dere har et bredt og rimlig utvalg i mye fint til hjemmet, så kan eg også finne det meste av andre ting eg skulle trenge. som fine gaver til venner & familie.

  Min datter er en STOR Belieber, og ho er klar for en kosestund med Justin Bieber i sofakroken ;)

  Mvh Veronica Holmøyvik,

  babypoh@hotmail.com

  SvarSlett
 39. Nille er bra fordi de har fornuftige priser på ting man ofte trenger, alle mine lys i alle varianter blir alltid kjøpt hos Nille :)
  Min datter på 10 år er bitt av Bieber basillen, så hun hadde blitt så glad om hun vant!

  anne_lui@hotmail.com

  SvarSlett
 40. Marthe Løkken Hoel
  marthe.hoel@hotmail.com
  Det jeg liker best med niller er at dere har et stort og rimelig utvalg av varer. Man finner alt det man trenger og servicen er på topp!!

  SvarSlett
 41. Samile Zenuni

  Misszenuni@hotmail.no

  Det jeg liker best med Nille er at de har utrolig brae ting med utrolige brae og billige priser!! Også servicen er topp!

  SvarSlett
 42. Det beste med Nille er at de har så utrolig bra utvalg uansett hva! Godteri, pynt, gaver, alt mulig! Uansett hva man trenger kan man dra til Nille. Skulle kjøpe julegaver. Dro til Nille! Skulle ha bursdag. Dro til Nille! Og alt til en bra pris! Fortsett sånn :)
  Shirin-nour@hotmail.com

  SvarSlett
 43. det jeg liker best med nille er at det er så utrolig mye man kan velge mellom der. det er også ganske billig og da får man gjerne mer for pengene. jeg liker også at betjeningen i butikkene jeg har vært innom er hyggelige og imøtekommende. de hjelper deg med glede dersom det skulle trenger :)

  sand.andersen@hotmail.com

  SvarSlett
 44. Det beste med nille er at det er mye forskjellig, justin bieber ting der, veldig billig og det jobber hyggelige folk der, mesteparten ivarfall. Det kommer tidlig inn med nye varer, som når det er jul kommer det juleting inn fort, noe som er bra. ELSKER JUSTIN. Virkelig mye, så hadde vært koselig.♥ :)

  Facebook: Andrine Drew Hansen
  Epost: DinaSinBlogg@hotmail.com

  SvarSlett
 45. Det jeg liker best med nille er at der er mye fint til rommet mitt og mye forskjellig! Også at dere begynner å få inn mye Justin Bieber ting!!! Elsker nille!! <3 Der er så mye fint,også er det ganske billig! Og så kommer det inn ting til hver årstid liksom!! Og mange hyggelige folk jobber der :) <3

  Facebook: Maria Grodås
  Epost: mariag11@hotmail.no

  SvarSlett
 46. Hei.åå skulle ønske jeg kunne ha gledet min stedatter med et av de fine fleecepleddene.min stedatter er 13 år og elsker justin bieber.hun fikk desverre ikke vært i oslo da han var der sist og heller til konserten neste år i april.hun har heller ikke hatt så godt år det siste året på barneskolen og i sommer pga mye mobbing på skole og fritid.hun nå en vilje sterk jente.håper at jeg kan få muligheten å kunne glede hun med et av fleece pleddene.liker nille butikken her jeg bor i mandal..alltid god service og koselig folk som jobber der.. dere har også mye gode tilbud.hilsen nina olsen .epost: puslepus24@hotmail.com

  SvarSlett
 47. Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.

  SvarSlett
 48. Jeg liker at man kan finne det meste hos dere slik at jeg slipper å f. eks. dra til andre butikker. Ikke minst har dere utrolig mye fint til enhver anledning. Og jeg eelsker Justin så håper jeg vinner :D

  coline.jb@hotmail.com

  SvarSlett
 49. Jeg vil helst ikke ha Bieber i sofakroken, hihi. Men jeg vil bare si at jeg har et blogginnlegg om Nilles Lavendel såpe som jeg har testet. Skulle egentlig maile link til innlegget, men fant ikke igjen mailadressen som jeg fikk da jeg ble plukket ut som testblogger...Men her er i allefall linken : http://saligelavendel.blogspot.no/2012/12/test-av-sape.html

  Jeg tror flere kommer til å prøve de nye såpene deres, gøy at de var gode og etter min mening bedre enn mange av de vanlige merkene vi er vant til å bruke i samme prisklasse.

  SvarSlett
 50. Svar
  1. håper på å vinne
   scarm@online.no

   Slett
 51. Eg spurte min datter som er stor JB fan, om kva ho likar best ved Nille, sidan ho heile tida har ærend dit. Svaret var: at de har alt mugleg der, mykje stæsj, alt er stort sett billig, og dei har kjempetrivleg betjening.
  Mvh Mona Karin Brenna
  facebook: mokarin1@hotmail.com

  SvarSlett
 52. Det jeg liker best ved Nille er at dere har det meste, og at dere har fått inn Justin Bieber ting :)

  Navn: Benita Michelle Fredriksen
  e-mail: michhi_1@hotmail.com

  SvarSlett
 53. Nille har et stort utvalg av ting som er moderne, til en rimelig pris. Og det liker jeg:) cha-cha-charlie@hotmail.com

  SvarSlett
 54. Det jeg liker best med nille er at dere har et stort utvalg for en billig penge! Alltid mye nyttig å finne hos dere! Jeg er alltid innom nille om jeg ser en butikk, og har jo nå ekstra grunn for å titte innom ettersom dere har Justin ting der! Har fra før en superfin pute med ansiktsmotivet hannes! ELSKER DEN! :)
  navn: Malin Ottesen
  e-mail: malinottesen@hotmail.com
  face: Malin Ottesen
  :)

  SvarSlett
 55. Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.

  SvarSlett
 56. Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.

  SvarSlett
 57. Å her må jeg bare prøve lykken på vegne av min datter som er bieber frelst!:)
  Noe av det jeg liker best ved Nille, er at man finner så mye forskjellig i butikken. Noe for en hver smak. Og så er det jo ingenting å si på prisene heller!

  Klem June

  SvarSlett
 58. At dere har mye fint, og det er veldig billig, det er ting for både store og små :) uansett hva slags sesong det er. Sommer, vinter, høst eller vår. Regn, sol eller snø :) dere har det folk trenger, til en veldig lav pris!

  Navn: Fehima Smajlovci
  e-mail: Fehimasmajlovic@hotmail.com

  SvarSlett
 59. Det er mye billige ting, og selger offte justin bieber ting. REAL BELIEBER RIGHT HERE <3

  EMAIL: myjdbhistories@hotmail.no HUSK .NO Å IKKE .COM :D
  NAVN: Evelin Karlsen Tjemsland

  SvarSlett
 60. Det jeg liker med Nille er at dere har nesten alt. Dere har et stort utvalg av samme type varer,- ikke minst, dere har i det siste fått inn masse interiørvarer til en billig og rimelig pris(Forsett med det)..; samtidig som varene du kjøper får huset/leiligheten din til å se dyr og moderne ut i ett. Det at dere har fått inn og får snart inn mere Justin Bieber ting er et STOOORT pluss :)

  Mvh, Sylwia Hoftun
  E-mail: sylwiaah@hotmail.com

  SvarSlett
 61. Det jeg liker ved Nille er at de har alt jeg trenger av skole ting, lage ting med hendene ja alt. jeg bruker nille masse når det er skolestart eller hvis jeg skal lage noe. Det er billige priser og bra produkter. også at det er JUSTIN BIEBER ting der da selfølgelig :)

  Med Vennelig Hilsen Katarina Groth
  E-mail: prinsesse-katarina@live.no

  SvarSlett
 62. Det jeg liker ved Nille er at de har alt jeg trenger av skole ting, lage ting med hendene ja alt. jeg bruker nille masse når det er skolestart eller hvis jeg skal lage noe. Det er billige priser og bra produkter. også at det er JUSTIN BIEBER ting der da selfølgelig :)

  Med Vennelig Hilsen Katarina Groth
  E-mail: prinsesse-katarina@live.no

  SvarSlett
 63. jeg liker alt. ihvertfall nå som det har kommet så mye fint interiør der. elsker dekorasjonene dere har. alle stearin lys til en billig pris. alt har en bra rimelig pris!

  email: ingridschau@hotmail.com

  SvarSlett
 64. jeg liker alt. ihvertfall nå som det har kommet så mye fint interiør der. elsker dekorasjonene dere har. alle stearin lys til en billig pris. alt har en bra rimelig pris!

  email: ingridschau@hotmail.com

  SvarSlett
 65. Det jeg liker best med Nille er at dere har d meste til fine priser! Alt fra koselige pyntegjenstande, lys, lamper, tegnesaker, termoser, skåler... Jeg er virkelig blitt Nille fan! Min lille sjuårige Justin Beaver fan hadde blitt veldig glad for no med han på :-)
  lisshanne_84@hotmail.com

  SvarSlett
 66. Det jeg liker best med Nille er at de har alt man trenger, til en billig pris, alt fra inteiør, godetri, garn og scraapbook. Også lys og andre fine pynte saker. Alt for en hver smak! :-) også har dere jo mye av kjekkasen som er alt for meg, bieber! heheh :D
  Kamillaraade@hotmail.com

  SvarSlett
 67. Det jeg liker best med Nille er at det er veldig billig og det er massevis av ting man trenger til både hverdagen og til andre anledninger.
  Om det er noe man trenger kan man få kjøpt det billig på Nille!
  Jeg liker også at dere lanserer Justin bieber ting selvfølgelig. :)
  Også er det utrolig hyggelige folk som jobber der (iallefall de stedene jeg har vært)

  Tixiee@yahoo.no

  SvarSlett
 68. Det jeg liker aller aller best med nille, er prisen :D kjempebillig også selger de mye greie ting. Sånt som f.eks bok-bind for bare 1 krone.
  Nille selger også veldig fin julepynt! seff er justin bieber pleddene derfra superfine, og jeg har kjempe lyst på ^^

  SvarSlett
 69. Trine Boije- facebook! :D

  SvarSlett
 70. Æææ!!! Jeg elsker Justin Bieber, dere har rimlige priser og godt utvalg! Elsker butikken. Justin Bieber pleddene hadde vært UTROLIG kult og hatt :)

  EmilieKris@live.no

  SvarSlett
 71. Det jeg liker aller best med nille er prisen og produktene! Veldig mange fine ting som er billige.

  navn: celine nguyen
  epost: cecce_99@hotmail.com
  mobil: 46445528

  SvarSlett
 72. Marthe Paulsen

  siv.paulsen@tele2.no
  Det jeg liker mest ved nille er at de har fine produkter til en god pris som nesten alle har råd til :)

  SvarSlett
 73. Emmi Gravdahl - verdens største belieber!! <3
  gef3@hotmail.no
  98446828

  Det jeg liker med nille, er at de har ting til hele familien. Det har en bra kvalitet og er kjempe billig. Personene som jobber der er utrolig hyggelige og positive, hilser folk velkommen og hade.

  SvarSlett
 74. Christine Heggøy Søreide (Bieber)
  christineheggoy@hotmail.com
  92626138

  Det jeg likker aller best med nille er jo selvfølgelig at dere får inn bieber ting!elsker sengesettene og jeg vil virkelig ha dette også!!!
  Jeg liker også utrolig godt snope dere selger, og ikke minst at dere har så mye fornuftig for alle aldre!

  SvarSlett
 75. Hei. Det jeg liker best ved Nille er at det er så mange fine ting til den beste prisen! Dere skuffer aldri, og det er jo selfølgelig et stort pluss når dere får inn ting med Justin Bieber. Jeg er en stor belieber, så dette hadde vært en fin julegave.

  SvarSlett
 76. Det jeg liker best med Nille er at dere selger JB ting.
  Heheh, skal møte Justin den 18 april siden jeg ha m&g.
  GUD SOM JEG GLEDER MEG <3 elsker butikken deres
  Heter Carina bruun
  eposten er : carinab97@hotmail.com

  SvarSlett
 77. Det jeg liker best med Nille er at det er et stort utvalg til lave priser:)

  Snupy_nora@hotmail.com
  Nora Lyngstad

  SvarSlett
 78. D jg liker best med nille er at de har produkter i alle prisklasser og masse interiør ting i den stilen som er inn der og da slik at man kan bytte litt interiør ting uten å slå seg selv konkurs :)

  idagraarud@hotmail.com

  SvarSlett
 79. Det jeg liker best med Nille er at man finner praktiske og søte varer til veldig rimelige priser :-) På Nille kan man finne gaver til alle, uansett alder!

  Soma Farhadi
  soma-f@hotmail.com

  SvarSlett
 80. Jeg liker best at nille har de søteste, og nyttigste, varer, til en billig penge. Det er så greit. :D

  SvarSlett
 81. Det jeg liker best ved nille er at jeg finner praktiske og fine ting til veldig rimelige priser, som jeg ellers i andre butikker hadde brukt mye mer penger på. Elsker alt dere har av pynt til å ha på rommet osv.

  SvarSlett
 82. Jeg liker at Nille har rimelige priser, og at man kan finne akkuratt det man trenger der, det at nile har flere forkjellige ting fra tøfler til godteri til blomsterpotter til sengetøy.
  Jeg liker også at det ofte kommer nye ting. <3

  Hanar-99@hotmail.com

  SvarSlett
 83. Det eg liker best med Nille er at dere har billig tyggegummi + mamma får kjøpt mange fine ting til huset! :)


  Elianne_fluffy@hotmail.com

  SvarSlett
 84. Det jeg liker best med nille er at alt er så billig i tillegg til at produktene er så bra. Utrolig bra kvalitet på varene. Ikke for å glemme alt av skolesaker som er utrolig billig i tillegg til at det er bra.

  Selma-mahmic@hotmail.com

  SvarSlett
 85. Det jeg liker best ved nille er at det er så mye fint der som også er billig! Nille har nesten ALT! Det er også bra kvalitet på tingene derfra.


  thea_hagensen@hotmail.com

  SvarSlett
 86. Det beste jeg liker er at dere har masse bra til en fornuftig pris..

  Sanelam95@hotmail.com

  SvarSlett
 87. Jeg liker at jeg kan finne mange bra varer til en god pris.

  Selma61@hotmail.com

  SvarSlett
 88. Jeg liker at alle som jobber der er kjempe hyggelige, og det er ikke vanskelig å spørre om hjelp til noe heller. Det er veldig bra at det heller ikke er så dyrt der siden man kan kjøpe det man vil ha uten å bruke opp alle pengene sine!:) Håper jeg vinner! Never say never <3

  Tori Kristine Pedersen
  epost:torikpedersen2009@live.no

  SvarSlett
 89. Det jeg liker best med Nille er at har kommet mange fantastiske Justin Bieber ting for en rimelig pris. Det er også mange fine fornuftige ting å kjøpe der.

  E-post: hatice.belieber@hotmail.com

  SvarSlett
 90. Jeg liker at Nille har Bieber ting og at de har ting til en rimlig pris. ♥

  email: rebekkaoks@hotmail.com

  SvarSlett
 91. Jeg liker at dere har så stort utvalg av flotte interiørprodukter til en billig penge :-)

  email: mathilde.95@hotmail.no

  SvarSlett
 92. det jeg liker med nille er at det er mye kule og rare ting der, det er super billig og det er noe for en vær smak! <3

  klem casandra
  epostadresse: casandrahagen@hotmail.no

  SvarSlett
 93. Det jeg liker med nille er at det er noe der for alle! uansett hva du liker å holde på med så finner du det meste på nille. Jeg liker også at det er billig der og at dere har fått inn Justin Bieber ting! :)

  Sophie C. Eckbo
  e-mail: sc-eckbo@hotmail.com

  SvarSlett
 94. Det jeg liker med nille er at det er masse sånne pynt og dekorasjoner som er så fint, også er det i tillegg billig, masse av pynt i huset har mamma kjøpt på nille. F.eks kjøpte vi 4 sånne blomster lys vi kan tenne på til 4kr per stk er fantastisk!
  Også er det veldig bra service, kommer og spør om vi trenger hjelp eller om vi leter etter noe spesielt!. Er også fantastisk!. Og elsker det er kommet inn ting av JustinBieber! Er stor fan har kjøpt puter og sånt fra nille til rimelig pris for er stor belieber av Justin!

  E-post; Rafredr@online.no

  SvarSlett
 95. Det jeg liker med nille er at det er masse sånne pynt og dekorasjoner som er så fint, også er det i tillegg billig, masse av pynt i huset har mamma kjøpt på nille. F.eks kjøpte vi 4 sånne tepper vi kan bruke om vinteret og de er helt herlige! ANBEFALER ALLE NILLE!!
  Også er det veldig bra service, kommer og spør om vi trenger hjelp eller om vi leter etter noe spesielt!. Er også fantastisk!. Og elsker det er kommet inn ting av Justin Bieber! Jeg elsker han overalt på jord! Er stor fan har kjøpt puter og sånt fra nille til rimelig pris for er stor belieber av Justin!

  SvarSlett
 96. Det jeg liker med Nille er at jeg alltid finner det jeg trenger, det er en koselig butikk med alt man trenger at dekorasjoner og andre diverse ting. Det er billig og har masse fine ting. Uansett hva du holder på med så finner du det på Nille, også like jeg at dere har fått inn så mye som har med Justin å gjøre for at jeg er en Belieber. Det er det jeg liker med Nille! :)

  Jeg heter Vilde og e-posten min er; viljoh@online.no

  SvarSlett
 97. Liker Nille så godt som jeg gjør fordi dere har så sykt mye kult, vet hvertfall hvor jeg skal når jeg skal inrede min egen leilighet! hehe.
  liker også at det er kvalitet på varene og du trenger ikke å tømem pengboka di helt får å få det du vil ha der!
  Nille fan #1 hahaha!
  Årets julegave handel foregår det får å si det mildt.

  E-post; Katrinenymo@live.no Mitt navn er Katrine Nymo.

  SvarSlett
 98. Jeg elsker å handle hos nille fordi de har så mye fin ting som jeg kan fage forskjellige julekort til venninene mine med! I tillegg har de jo masse justin bieber ting <3
  lotteroberts98@gmail.com

  SvarSlett
 99. Nille har alltid så mye fint. De har alltid det man trenger. OG det er heller ikke dyrt. Jeg er en stor belieber og jeg er utrolig glad over at det har kommet Justin Bieber ting inn i butikken deres.

  Monika Simonsen monikasi@online.no

  SvarSlett
 100. jeg går alltid til nille når jeg går til byen.Det er veldig masse fine ting.Nille har alt det jeg kunne tenkt meg til å kjøpe.Jeg elsker Nille. ketely@live.no

  SvarSlett
 101. Jeg liker nok aller best at Nille har så gode stearinlys. De holder alltid lovet brennetid, og det er lite drypping. Mye annet fint av pynt og nips også:) Har en Bilieber i hus som hadde vært dåneferdig over nytt pledd;)

  Birthe Sivertsen birtsi@hotmail.com

  SvarSlett
 102. Det jeg liker aller best ved Nille er at de har et helt suverent utvalg på de tingene jeg trenger, både til fest og hverdag. Og ikke bare det, men de er SUPER BILLIGE også! Ane-Lill@Hotmail.com

  SvarSlett
 103. Det beste ved nille er at det er et sted for alle, for inn nye fine ting hele tiden, dere har også alle ting til enhver anledning, det er også super billig hele tiden og jeg må alltid innom nille når jeg er i byen.

  Christine Danielsen chrisidan1999@gmail.com

  SvarSlett
 104. elsker at nille har blitt en butikk som har blitt mye bedre på kort tid. alltid vært en nille elsker men nå syns jeg at utvalget er bredere og at finner sktremt mye fint. heller nille en jysk for tiden. har nille.dilla.

  og justin bieber ting hadde passet perfekt som gave til min lille 6årige belibers <3

  mina_abrahamsen@hotmail.com

  SvarSlett
 105. Dere har så mye fint, noe for enhver smak og meget gunstige priser. Laila H jovanem@online.no

  SvarSlett