torsdag 6. desember 2012

Strikk vinterens koseligste genser

Den legendariske Marius-genseren og lignende mønster er i vinden som aldri før! Herlig retrostrikk som er like fin og klassisk idag som da genseren for første gang så dagens lys en dag i 1953.

Har du sett det fine mønsteret vi har fått i våre butikker?

Inspirert av den koselige Marius-genseren har vi gitt ut et nytt oppkriftshefte - og du finner oppskrift på disse herlige genserene i våre butikker fra og med Uke 50.

 

Liker du vårt Marius-genser inspirerte mønster?

Da kan du ta turen innom våre butikker og ta med deg mønsteret til genserne. Vi gir bort oppskriftsheftet til disse gratis i våre butikker ut 2012! Tips: Vær rask, dersom du ønsker å få med deg vinterens herligste strikk til både ham og henne.

Tenk deg hvor hyggelig det er å strikke årets julegave, eller kanskje det blir årets hyggeligste nyttårsgave? Garnhyllene våre bugner av garn, slik at du til enhver tid vil finne garn, som kan være med på å gjøre dine julefridager, koselige med med herlig håndarbeide!

Stor oppdatering på vår Pinterest!

Vi elsker hjemmestrikk og håndlagede gaver - og håper på mange myke pakker under juletreet i år.
I den siste tiden har vi virkelig gått bananas i vårt pinboard "Garn - ideer & DIY" på Pinterest.


Noen herlige inspirasjonsbilder vi falt pladask for ser du her; Melanie Clark, Inkspot(1)(2)(3) Maja Rose . Bildene og linkene finner dere også i vårt Pinterestboard, nillenorge.

Inspirasjonen som finnes ute på nettet er enorm - det er et uendelig hav å ta av - og vi ønsker å vise dere våre absolutte favoritter. Å dele inspirasjon er utrolig hyggelig, og som forholdsvis ferske på pinterest så bruker vi mye tid og finner stadig nye oppdagelser som er verdt å sjekke ut.
Følg gjerne boardene- og vår pinterest for å bli med på vår inspirasjonsreise!


Har du noen håndarbeidsprosjekter du planlegger å få gjort ferdig før julen ringer inn - og 2012 går over til 2013?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar