fredag 14. desember 2012

Vi elsker å holde juleverksted!

Når gløggen står på svak varme på komfyren og dens deilige dufter spres i hele huset, da kommer vi uten tvil i juleverkstedmodus! Risengrynsgrøten som ble satt på tidligere på dagen, står nå og godgjør seg på dynegrøtvis i ovnen - og alt ligger til rette for noen timer med kreativ moro med små og store.

Juleverksted er virkelig noe av det koseligste som finnes. Alt som er i hus av "hobbystæsj" settes frem; sakser, lim, glitter, papir i alle tenklige varianter, filt, nål og tråd - og dette er bare noe av moroa vi koser oss med.

Huset fylles med familemedlemmer, venner, store, små, gammel og ung, og kreativiteten får flyte fritt rundt. Noen lager dorullnisser, andre fletter dekorative julehjerter. Barna limer og strør på glitter, og lager julekort til et familiemedlem - eller kanskje til en hemmelig kjæreste? Praten og latteren rundt bordet sitter løst. Det er snart jul!

Juleverksted er utrolig hyggelig og vi samles om å skape noe sammen;

ekte julestemning! 


At huset er fullt av juleglitter (som har en merkelig tendens til å dukke opp på de mest utenkelige steder, i all uoverskuelig fremtid), er bare endel av sjarmen, og det minner oss på hvor lite som skal til for at dagene skal glitre litt ekstra.

Lager du juleverksted for dine kjære?


Del gjerne lenker til blogginnlegg dere har skrevet om ting dere har laget til jul, juleverksted dere har hatt eller annet dere gjerne vil vise frem! Og har du ikke blogg, men vil dele bilder med oss likevel; gjør det på facebooksiden vår!PS: 
Har du husket å nominere en du mener fortjener et gavekort fra oss på hele 3000 kr? Klikk deg inn på facebooksiden vår og nominer en du vil overraske før jul. 

Det finnes mange hverdagshelter der ute, 
og vi har lyst til å synliggjøre disse for alle!

God helg!

4 kommentarer:

 1. Facebooksiden til bloggen min har likt siden deres på facebook :) Nille er en butikk jeg har stor sans for, fordi prisnivået der gjør at man, uansett økonomi, kan slippe rimelig unna det meste. Mye fint har dere også!

  Linker til blogginnlegg om jul... hm... i fjor var jeg så heldig at dere siterte fra bloggen min i et av innleggene deres (selv om jeg ikke oppdaget det før flere måneder etterpå). Kommer kanskje med en link i løpet av de neste par dagene, har et artig lite prosjekt på gang, men må først en liten tur innom nettopp NILLE for å finne den lille tingen jeg mangler :)

  SvarSlett
 2. I november hadde jeg hobbyverksted, og blogget litt om det i min juleblogg. http://unwodsjuleglede.blogspot.no/2012/11/pakkekalender.html
  Jeg bruker masse ting fra Nille sine hobbyartikler, men også serviettene deres til decoupage på lys. Nille er en flott butikk med fine priser.

  God Jul til dere!

  SvarSlett
 3. This lovingly holding a Christmas workshop is the most obvious and highly respective festival and discounts offers season as well for the individual's to get the advancements of worlds technologies but there are also very delightful and creative Write My ATHE Assignment for me is available in giving you their best and perfections in UK these days.

  SvarSlett
 4. I'm grateful that you published the really interesting post. I'm forward to read more of your writing. Visit my website to join our organisation! There are daily promos and academic support accessible!

  SvarSlett