onsdag 9. januar 2013

Herlige årstider!

Vi er godt igang med januar og 2013 har begynt å sette seg hos de fleste av oss. I dag har vi lyst til å vise vår takknemlighet til de ulike årstidene. Vi vil vise frem bilder som gir oss drømmer om en lys og fin vår - og samtidig har vi ikke helt lyst til å gi  slipp på den deilige årstiden vi er inne i nå heller. Vi håper dere liker det dere ser!


Smeltende snø, gress som sakte titter frem under snøen, snøfrie, men våte veier og etterhvert kan vi kle oss i stadig mindre klær. Vi får lysere og lysere dager! Vi gleder oss!

Fordelen med å bo i et land hvor vi har disse fire årstidene, er at vi kan nyte alle årstidene på sin egen måte. Vi tilpasser oss årstiden og lever med den. Vi gjør det beste ut av hver årstid og lærer å nyte enhver sesong til det fulle.


På våren gleder vi oss til å kaste klærne og se trærne få på sin grønne drakt. Om sommeren bruker vi mye av tiden ute i hage og parker. Venner og familie samles for fine kvelder ute. Når høsten høsten kommer, trekker vi inn igjen, nyter gode middager i hyggelig selskap, med levende lys og varm drikke i koppene.


Det kan se ut til at stjerner fortsatt er populært i år, om vi skal tro våre følgere på facebook, er stjerner. Stjerneputer, stjernebrødkurv, stjernegrillvotter, stjerneservietter og stjerneryer... 

Er du også en stjernefan?
Så er det vinteren da, årstiden vi er midt inne i nå. Noe av det vi liker best med denne årstiden, er å nyte naturens klare og kalde luft ute, leke med barna eller gå på en deilig skitur alene. For så, når vi kommer inn, kalde og lykkelige, kjenne at vi får varmen igjen av deilig kakao eller te, krumme bena oppi sofaen og under pleddet, og bare nyte. Kjenne peisen varme godt og selvfølgelig; ha godputene dandert akkurat sånn du liker det best. Lykke!
Vil du se flere nyheter og tilbud som finnes i butikkene våre nå, kan du ta en titt på årets første nillekatalog! Denne finner du under fanen "Ukens tilbudsbrosjyre" her på bloggen - eller du kan klikke HER for å kommer rett til katalogen.Hva tror dere blir en hit i året som kommer?

Vi gleder oss til alt 2013 har å by på!


4 kommentarer:

 1. Stjerne rya og pute skal SÅ komme hjem til meg!
  Må bare vente til de ikke lenger ler av meg på kontofonen, hihi ;)

  SvarSlett
 2. Har nye ting og tang kommet i butikken ?

  SvarSlett
 3. Har nye ting og tang kommet i butikken ?

  SvarSlett
 4. Exactly such a used suv? Since it shows that we're an excellent fella, Getting absurdly nice. None of us enjoys per showoff; Devoting a surplus amount of cash on automobile says those who near you you have got excess amount. That troops will never be content, And you can take more time oppressive on the subject off dings to be able to completing your affiliate business.

  tags: Cheap Yeezy Shoes, Discount Jordan Shoes Wholesale, Yeezy Boost 350 V2 Zebra For Sale, Jordan Shoes For Sale Cheap, Real Yeezy Shoes


  SvarSlett