søndag 20. januar 2013

Vårens nillefarger er her!


Januar går mot slutten og vi har lyst til å friste dere litt med noen av vårens deilige ferske og friske farger i dagens blogginnlegg. Interiør- og motebildet har i store deler av vinteren fristet med nyheter for 2013, og mange hevder at lilla vil være fargen vi kommer til å se mye av i året som kommer. Vi tror en delikat sjøgrønn også vil være en av årets mest spennende farger. Sammen utgjør de en liten del av våre deilige, nye lysfarger.

Nå er vi spent på hva du synes om vårfargene våre! 
Vi ser stadig at farger er på frammasj, og dette gjelder både på interiør-, mote- og faktisk også matfronten. Mange velger å ha en fargenøytral bakgrunn, som for eksempel hvit eller en annen dus og harmonisk farge, og på den måten har man uante muligheter til å piffe det hele opp med farger i form av puter, lys, duker og andre små fargebomber her og der i hjemmet.

Det er morsomt å kunne leke seg med de forskjellige fargenyansene - og her har vi satt sammen noen kollasjer med lillatoner og grønntoner, kombinert med noen av interiørvarene du vil finne på nille i månedene fremover.

Hva synes du om de nye fargene våre?
I vårfargene våre er altså både grønt og lilla, og et bredt spekter av nyanser innen disse fargene, inkludert - men det er naturligvis ikke alt vi har å by på! Du finner også noe blått, grått og beige - og det som vi synes er så herlig med alle disse fargene, er at de spiller på lag med hverandre og kan med letthet brukes sammen og om hverandre.

Her er et bilde av det du kan finne i butikkene nå -  liker du det du ser?
Nå som vinteren er på vei inn i sin siste halvdel, 
og vi med små skritt nærmer oss våren, 
er det gøy å kunne friste med noe av det du kan forvente i våre butikker fremover. 

Hva blir DIN vårfarge? 


6 kommentarer:

 1. Ulike nyansar av lilla og grønt er det eg bruker av fargar i interiøret, så det passar meg midt i blinken! Har også tenkt på lilla som farge i bryllupet vårt til sommaren!

  SvarSlett
 2. Lilla og gammelrosa er mine vårfarger :) fine nyanser hos dere ser jeg :)

  SvarSlett
 3. Lyseblått sammen med grått og hvitt er vakkert og enkelt. Bruker det året rundt. Passer godt sammen med drivved og den landelige stilen.

  SvarSlett
 4. Lilla og rosa i forskjellige toner :)

  SvarSlett
 5. Tror det blir lilla og rosa her, sammen med grått..

  SvarSlett