fredag 22. februar 2013

Bloggerne tester velværeproduktene våre


Vi er utrolig stolte av våre egenproduserte velværeprodukter, og ble nysgjerrige på hva dere, våre flotte kunder synes om produktene. Vi har produsert 4 forskjellige velværeproduktserier - og ønsket å la dere teste de - og gi oss deres ærlige tilbakemeldinger.

Tilbake i oktober 2012 skrev vi et blogginnlegg hvor vi ønsket bloggere til å teste våre produkter. Vi laget 4 forskjellige produktpakker, som vi laget 3 hver av - da vi ønsket at tilsammen 12 bloggere til å teste den produktpakken de ønsket. På den måten fikk flere testere av samme velvære pakke - for å få flere nyanser og tilbakemeldinger om produktene. For det er noe av det viktigste med å la dere teste; Vi ønsker ærlige tilbakemeldinger for å forbedre våre produkter - fordi vi ønsker tilby så gode produkter som overhodet mulig - uten at det skal gå utover kvalitet og pris!


Med så mange testere må vi nesten regne med at noen faller fra, glemmer å blogge om de, kanskje de rett og slett ikke likte produktene, eller kanskje det er helt andre grunner. Det gjør ikke så mye at vi ikke har fått tilbakemelding fra alle nå. Over halvparten har blogget om produktene - og hvem vet, kanskje det til og med kommer til å komme et oppfølgingsinnlegg med de resterende bloggerne?

La oss nå presentere våre flinke bloggerne, og deres tilbakemeldinger. Dere får noen sitater fra bloggpostene deres - og vi linker selvfølgelig inn til deres blogger og bloggposter, slik at du kan lese hele testen i ro og mak på egenhånd.

Første tester ut er Linn Christin fra Porsgrunn, som skriver bloggen Mitt Lykkelige Liv . Hun har testet serien "Olive Care", som består av blant annet peeling gel, shower gel og body butter. Linn Kristin er kjempefornøyd med alle produktene, og skriver at hun kommer til å fortsette bruke denne serien. Det er kjempegøy å få en slik tilbakemelding! Hele testen kan du lese på bloggen til Linn Christin.


Bente fra Ålesund, blogger på Unwods juleglede og hun ønsket å teste serien vi har gitt navnet "Sweet Flower Garden". Bente er ikke bare fornøyd med innholdet - men også utseende på produktene. Ikke minst er jo disse helt nydelige å ha stående fremme, slik som Bente har på badet i sin kjempekoselige hytte. Hvor ville du ha plassert disse produktene? De er i hvert fall altfor fine til å bli gjemt bort i et skap. 

Nydelige og dekorative Sweet Flower Garden!

Vi fortsetter vår bloggreise og fryder oss over alle deres tilbakemeldinger. Det skulle bare mangle om det ikke var noen produktene ikke passet for - og om så er tilfelle, så er ingenting bedre enn at vi får tilbakemelding om dette. Christine fra Loddefjord skriver bloggen Christines Bloggerier - og hun har kastet terning og terningen endte på 3 øyne. Christine testet også Olive Care serien og har vært konstruktiv i sine tilbakemeldinger til oss om konsistensen og effekten av produktene og konkluderer med at de ikke passer til hennes hud, og at duften kan være noe sterk for de som er ømfintlige ovenfor slikt. Vi elsker ærlige tilbakemeldinger og tar disse med oss for å forbedre produktene.


Fantastisk håndkrem!
Vi elsker også når dere er fornøyde og entusiastiske, derfor har vi helt enkelt valgt å sitere Eva Kristin som står bak bloggen Lillebøllas Foto & Skriblerier i overskriften her. Hun har testet håndkremen og er kjempefornøyd med denne "Jeg kan bare si en ting om den handkremen: FANTASTISK!! Den trekker fort inn i huden, den kleber ikke og den lukter ikke! Super fornøyd - og den er allerede brukt opp! Når jeg går tom kommer jeg til å kjøpe meg en ny! Anbefalefs virkelig!" i tillegg fikk hun tilsendt samtlige Clean Handsoap såper. Les hele hennes blogginnleg "Tester produkter fra Nille" her 

Bloggen Salige Lavendel skrives av Ann Helen fra Mandal og hun har fått håndsåpen Clean Handsoap - Fresh Lavendel. Hun har sammenlignet den med andre såper fra daglivareforretninger og syns at denne er veldig god, og litt annerledes siden den er gjennomsiktlig. Hun blir faktisk ikke like tørr på hendene som hun blir av de andre såpene, og det er jo veldig bra! Duften tilsvarer ikke lavendel ifølge Ann Helen men hun er likevel fornøyd, fordi den lukter godt uansett. Ann Helen har også foretatt en helt egen test av en av våre velværeprodukter. Dvs hun har handlet denne selv - og valgt å gi oss en liten bonus test. Kjempehyggelig overraskelse for oss - og kanskje for deg også. Les mer i hennes blogpost "Test av såpe"


Olive Care serien er godt likt, det har vi skjønt etter anmeldelsene hos flere av de flinke bloggerne. Bente fra Ålesund har fått prøver på hele denne serien, men ikke fått tid til å prøve alle produktene enda. Kankje vi får enn oppfølging fra fra hun senere? I bloggen Loftkroken forteller hun at hun har testet lip-balsam og håndkrem, og at de er veldig fuktighetsbevarende. Hun har dessverre parfymeallergi - og er derfor følsom ovenfor sterke lukter og hun syns kanskje at denne kunne lukte litt mindre, gjerne litt dusere duft av oliven. Produktet var likevel godt nok til at hun klarte å bruke den. Veldig hyggelig å høre Bente!

Vi blir så lykkelige når vi ser hvor kreative dere er - se så flott dandering av testproduktene!
Dette var første del av "Bloggerne tester velvær" - vi er spente på om det blir et oppfølgingsinnlegg.

Vi skal nyte lenge av de fine tilbakemeldingene. For uansett om du har sagt fantastisk eller gitt et terningkast som er middels sier vi TUSEN TAKK TIL DERE ALLE, både for at dere tok dere tid til å teste - og for at dere tar dere tid til å blogge om de og sist, men ikke minst - for alle deres konstruktive tilbakemeldinger. Dere har gitt oss et godt grunnlag til å gi en revurdering av produktene, og forbedre de som trenger å forbedres.

Har du prøvd noen av våre velværeprodukter; Hvilken er din favoritt?
Hva syns dere om at vi lar dere, bloggerne, være med å teste våre produkter. Gir dette mersmak?


12 kommentarer:

 1. Ja klart det er bra :) flott at flere tester det, fint og se hva andre mener :) gøy om flere får teste også...

  Carpe diem!

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei Nennes!

   Så hyggelig å høre at du ønsker flere tester fra oss. Vi setter utrolig pris på deres tilbakemeldinger, så vi skal ikke se bort fra at det kommer fler utover året :)

   Slett
 2. Eg elsker stort sett det meste på Nille, er vel en stamkunde å regne hehe
  MEN, velværeprodukter har eg faktisk ikkje testet-ennå, tror nok eg må gjøre det :))

  Hvis det interesse har eg godt blogg og kan med glede reklamere litt for dere, det gjør eg faktisk uansett-tii & ofte, da går det mest i lys, dekorative ting og mm. Skryter vilt og hemningsløst fordi eg ELSKER tingene eg kjøper og betjeningen her på Ankerbygget i Tananger er ENESTÅENDE, all honnør til Nancy!

  Ha en strålende flott helg!

  Hilsen Vibbedille ;))

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei Vibbedille!

   Stamkunder er koselig, og vi ser du er kreativ med dine blogger!
   Skulle du føle for det, så må du bare dele noen bilder av dine kreasjoner med oss på vår Facebookside.

   Vi liker å se deres kreative krumspring ;)

   Slett
 3. Hei!
  Har ikke glemt dere jeg heller ;)
  Mitt innlegg er her: http://hjemmehos-meg.blogspot.no/2013/02/nille.html

  Kjøpt mere etterpå også ;)

  Klem Anette

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei Anette!

   Så gøy å se at du har blogget om produktene du fikk tilsendt - og å høre at de falt i smak.
   Vi kopierer linken din - og sparer til et oppfølgingsinnlegg!

   Takk for at du tipset oss!

   Slett
 4. Moro å lese om meg selv her i nillebloggen:) Her kommer oppfølgingen til det første innlegget: http://blog.christine.cc/2013/01/27/produkttesting-min-mening/

  - Og vi fortsetter å kjøpe slike prrodukter på -nille! Dere har også blitt en stor favoritt hos minstejenta, siden dere har tatt inn så masse (og billigere) legofriends! Lykken å kjøpe med seg en av de nye legofriendsposene, som koster under 40 kroner;) Herlig!

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei Lillebølla!

   For det første, vi digger navnet på bloggen din.

   Så fint å se at du har skrevet et oppfølgingsinnlegg. Vi lagrer dette til opp til et mulig oppfølgingsinnlegg.

   Herlig tilbakemelding om at minstajenta er blitt Nillefan fordi vi har begynt å selge Legofriends hos oss! <3

   Ha en super dag!

   Slett
 5. I serien CLEAN er orange blitt en favoritt, frisk og herlig duft!

  SvarSlett
 6. Jeg synes det er bra at bloggere får teste produktene deres. Jeg personelig må si at Nille har kommet seg masse de siste årene. Når det gjelder innteriør, lys, vellpleie osv. Jeg handler mye på Nille. Og skal handle lys, og servietter til bryllupet mitt;) skal gifte meg på nyttårsaften;)

  SvarSlett
 7. Da kom det endelig et oppfølgingsinnlegg fra meg :))

  http://loftkroken.blogspot.no/2013/04/testing-testing.html

  Klem Bente

  SvarSlett