fredag 1. februar 2013

Vi feirer bursdager!

Årets viktigste dag for barn i alle aldre er uten tvil bursdagen. For barn er denne dagen den aller største dagen i deres liv. Bare tenk de blir et år større - og det bare fra en dag til en annen!

Det er fantastisk å være den viktigste i alles liv, å være i fokus, få all oppmerksomhet, og spise akkurat det man vil - denne ene dagen i livet - hvert år.  

Hvis du spør ditt barn "Hva er det beste med å ha bursdag" Hva får du til svar?Vi ser oftere og oftere at bursdagsfeiringen holdes ofte over flere dager, eller deles opp. Først på skolen eller barnehagen. Hjemme er det barnebursdag - hvor alle de beste vennene er invitert til å feire den store dagen. Til sist er det venne- og familie bursdag!

Mange barn blir rett og slett feiret opptil 3 dager, og tenk deg det - 3 dager hvor barnet er i fokus! Vi skjønner godt at barn elsker bursdag og all den oppmerksomheten de får - og vi har fremdeles ikke nevnt alle gavene dette blir!

Er det rart at barn ser frem til denne dagen et helt år?  

 

Hva er deres beste bursdagsferingstips? Bli med å dele med oss i kommentarfeltet vårt nedenfor her! Temabursdager har blitt mer og mer vanlig, og temaene er bare å velge å vrake i.
Temabursdag trenger ikke bety at det trenger koste så mye, så her er noen små tips fra oss! 

Den lille prinsessen ønsker veldig gjerne ha en skikkelig prinsessebursdag. Tenk deg å kunne feire den store dagen i den aller fineste prinsessekjolen. Og det fineste er at den vakreste prinsessen trenger ikke kjøpe en ny kjole. Bruk en kjole dere allerede har, la den lille prinsessen lage sitt eget perlesmykke og armbånd. Prinsessekronen lages lett med litt fantasi og litt papp, lim og matfolie (stekefolie) og en håndfull perler kan dere lage verdens fineste prinsessekrone helt selv! Da snakker vi om verdens vakreste prinsesse som kan feire bursdag!

Guttene syns det er kult med fotball - og fotballbursdag er veldig populært. Alle inviterte tar på seg trøye og shorts, knestrømper. Lag en rund bløte- eller sjokoladekake - dekorer denne som en fotball, har du eller bruk en grønn duk - og bordet blir fotballbane. Eller enda enklere, bruk ensfargede asjetter i ditt favorittlags farger. Enkelt - og morsomt.

Andre temaer som er populære er discobursdag - og det kreves ikke store lokaler eller å leie inn dyr DJ for å få ekte disco hjemme! En discokule eller bruk små speil, og lek det med plasseringen på disse, bruk glitrende serpentiner for å få glitter og glam følelsen. Spre på med fargerike lys/lyspærer om du vil eller krydre med knallfargede kopper og asjetter. Men viktigst er kul musikk som står å pumper i hjørnet rett fra Spotify-listen eller barnas egne favoritt CDer og sist, men ikke minst dansing - masse dansing, så gjør litt plass på gulvet. En aktiv bursdag, og tenk så fantastisk moro å bare kunne bare danse løs på det hjemmelagede dansegulvet!

Eller hva med sjørøverbursdag? eller cowboy- og indianerbursdag er også utrolig gøy. Ville ditt barn vært cowboy eller indianer? Våg å være en moderne cowboy: Ha på jeans, og en rutete flanellskjorte. Har du en cowboyhatt liggende, så ta den på hodet - ferdig. Lag ditt egen indianerfjærpannebånd av papp og papir og noen fargestifter, eller lim på litt fargerike løsfjær.

Har du holdt temabursdag, hvilket tema var det?Setter vi for store krav til barnas bursdag?


Ofte så setter vi voksne altfor store krav til at alt må være perfekt. Vi må ha den spesielle pynten - eller den spesielle bursdagen. Gaver som er hjemmelagede er de koseligste gavene å gi bort - også er de utrolig koselige å få. Vi ser og leser stadig om foreldre som kjøper gaver i 1000-kroners klassen til sine barn, men vi ser vel så ofte at de mindre kostbare gavene gleder vel så mye. Aktiviter og opplevelser med familien kan også gis som gave til barna. Eller en eske med Lego til godt under 200,- er helt perfekt å gi - og gir mange timers lek og det trigger kreativiteten til barn. Brettspill, bøker og tid- og sesongløse gaver kan kjøpes inn når de er på tilbud. Ha et lite lager med gaver du vet kan passer til både gutter og jenter, da har du alltid for hånden en gave når en uventet bursdag til en av barnas klassevenn skulle dukke opp.

For oss i nille er det viktig å vise kreativitet - og enkelhet. Du kan med få virkemidler skape en fantastisk bursdag ditt barn husker - uten at det krever all verden.


Vi kaller oss ubeskjedent din bursdagsbutikk - fordi vårt mål er at hos oss skal du finne det du trenger for å lage din egen bursdag. Til en rimelig pris kan du feire både en og to bursdager. Ballonger du blåser opp selv, enten med pumpe, eller om du ønsker helium, så har vi dette også - for en brøkdel av det du må betale hvis du kjøper gassballonger hos dedikerte selgere. Om du ønsker å ha en gjør-det-selv bursdag så kan du lage dine egne bordkort, bruk perler til å dekorere med enten ved å spre kledelig utover bursdagsbordet, eller tre dine egne perle-ranker som du kan dandere eller henge rundt. DIY er gøy - og det føles ekstra godt å vite at det meste i bursdagen er selvlaget.

Kos deg og bruk din kreativitet - og finn inspirasjon i blader og på nettet. Senk kravene - og du vil merke at du også senker skuldrende ved å lage mye du ønsker selv. Vi kan love at både deres barn og dere selv vil sette pris på feiringen - og glede dere til neste års feiring! 

 Når har vi lyst til at dere gir oss deres aller beste bursdagstips!


Vi vil gjerne se dine gjør-det-selv tips. Får vi inn mange fine tips kan vi kanskje til og med dele de med dere her på vår blogg? Hva tror dere om det? Hadde det vært gøy å få deres beste tips her på bloggen?
Alle deres tips tas imot og vurderes, så send oss deres egne DIY tips, og linker til blogger hvor bursdagskreativiteten bobler over!

Er det noe dere ønsker vi skulle hatt i våre butikker så gi oss gjerne tilbakemelding om dette også. Men vi kan dessverre ikke imøtekomme alle deres ønsker og skaffe alt dere vil ha, men hvem vet. Kanskje nettopp du kommer med et tips som etterhvert kommer i våre butikker?

Vi elsker å få tips og inspirasjon fra dere - for dere er med på å gjøre oss enda bedre enn det vi allerede er i dag! Så del dine beste bursdags tips med oss her på bloggen :)

3 kommentarer:

  1. Hva er prisen på helium hos dere?

    SvarSlett


  2. It just affords the best comforts to buy throwdown. Totally between easy-to-follow demands because information, Ergonomic, And enormous in basis backyard tents, On to assist you full machine pools in addition to the things, Associated with long time facilities company(Which unfortunately not too long paid for earlier competitor Cannonball have a collectively vacation rental properties) Can satisfy several of the best show coordinators during texas furthermore ft effectively nicely. Contact them for a bid, And simply drop associated with an invite.Intended CD marts are around every corner throughout dallas, tx, And therefore dealers among Wherehouse Music which can CD storage place quote Half textetraining courses take picks pertaining to made use of brand

    tags: Coach Bags On Sale Online, Michael Kors Bags Sale, Coach Outlet Store Online, MK Outlet, Ray Ban Sunglass Hut

    .

    SvarSlett