onsdag 13. februar 2013

Vi setter fokus på Den Internasjonale Barnekreftdagen

Barnekreftforeningen er foreningen bak Den Internasjonale Barnekreftdagen, en dag som avholdes 15. februar. Dagen har som formål å få fokus på barn med kreft og deres familier, samle inn midler til foreningens viktige arbeid og å belyse utfordringene knyttet til barn med kreft.


Hvordan kommer Nille inn i denne sammenheng?

Dere husker kanskje at vi på nyåret skrev om at vi fra 1. januar 2013 tar betalt for plastposene i våre butikker, og at deler av pengene som kommer inn, skal gå til et veldedig formål? Alle ansatte var med og stemte frem hvilken forening som skal få vår støtte, og Barnekreftforeningen var den soleklare vinneren. Ved å gi deler av summen for våre bæreposer til foreningen, styrker vi samarbeidet mellom Barnekreftforeningen og Nille. "Bæreposesamarbeidet" er likevel bare en del av vårt samarbeid - og nå utvider vi altså med å involvere oss i Den Internasjonale Barnekreftdagen.

Vi startet 2013 med å kjøpe inn en gullsløyfe til alle våre ansatte i butikk og på vårt hovedkontor. Gullsløyfen er et symbol på at vi støtter barnekreftsaken, og vi håper våre ansatte bærer denne synlig hver dag. Har du kanskje lagt merke til gullsløyfen på de ansatte i din Nillebutikk?

I butikkene har vi også hengt opp plakater som viser informasjon om hvordan våre kunder kan være med å støtte Barnekreftforeningen, og vi håper du vil bidra;

Du kan gi din støtte til foreningen ved å sende en sms med ordet "barnekreft"

til 2160. Ved å sende denne sms'en, støtter du barnekreftforeningen med kr 100,-.


Med tiltak som å ta betalt for bæreposer, bevisstgjøring ved å at våre ansatte bruker gullsløyfer - og informasjon på butikkplakater, slik at enda flere kan være med og bidra, håper vi å bistå Barnekreftforeningen med økte ressurser slik at de kan fortsette deres viktige arbeid.

Om du ønsker å gi din støtte med en sms, betale en krone for en plastpose eller bistå på andre måter - det virker kanskje ikke som så mye i seg selv, men alle monner drar!Hvert barn vi mister til kreften, er et barn for mye!

Den Internasjonale Barnekreftdagen skal gi en bedre forståelse av behovet for arbeidet med å bekjempe kreft hos barn. Ønsket er at dagen kan bidra til at blant annet helsepersonnel, forskere, politikere og myndighetene, i tillegg til befolkningen som helhet, ser betydningen av arbeidet Barnekreftforeningen gjør.


Nille støtter Barnekreftforeningen i deres arbeid 
- og håper du vil gjøre det samme!

3 kommentarer:

 1. har dere sånn støtte konto hos norsk-tipping, for da vil jeg mer enn gjerne at 5% av det som blir brukt skal gå til dere. Å jeg tror det vil være mange andre å, trenger bare det ene nummeret som dere får om dere er registrert

  SvarSlett
 2. tenkte på grasrot andelen

  SvarSlett
 3. Til anonym

  Hvis du går inn på www.barnekreftforeningen.no kan du velge mellom 14 fylkesforeninger, på sidene dems under støtt oss kan du lese om hvordan du støtter de med din grasrotandel.

  Mvh
  Line Bergsjøbrenden, organisasjonskonsulent i Barnekreftforeningen

  SvarSlett