tirsdag 26. mars 2013

Påskeverksted - så enkelt, så koselig!

Påsken står for døren og noen av dere har kanskje begynt påskeferien allerede. Flere røde dager på kalenderen, og det betyr tid for kos med familie og venner. Noen reiser bort, på fjellet eller hytta, og mange står på ski og nyter det som forhåpentligvis blir tidens påskevær. Andre ønsker å tilbringe påsken i en by eller kanskje bare nyte fridagene hjemme. Mange inviterer nære og kjære til påskemiddager eller andre hyggelige anledninger - og hva man gjør, spiller strengt tatt ikke noen rolle, så lenge man gjør noe med de man er glad i.
Det er tid for påskeverksted! 


En av våre koseligste påsketradisjoner, er å samle familie og venner til et påskeverksted. Vi samler store og små, men det er ikke antallet det kommer an på; et påskeverksted fungerer helt fint for alt fra en til veldig mange! I år samlet vi en gjeng på 14 stykker i alderen 2 til 40 år, og fikk laget mye koselig påskepynt. Det er ikke så mye som trengs for at man kan la kreativiteten utfolde seg. Noen fargede ark, litt lim, en saks, kanskje noe filt og farget ull. Om man legger til et par timer ledig tid, fine folk og et stort bord man kan samles rundt, så er det aller meste gjort klart for påskekos! Mange av oss kjenner nok til utblåste egg som kan males, men det finnes mye fint på hobbyfronten der også, om små barnehender har en tendens til å knuse slike egg - da kan man kjøpe fine egg som er laget for densalgs. På vårt verksted hentet vi frem rester fra tidligere verksted, og la til et par av hobbysettene fra våre butikker - sånn at vi fikk noe helt konkret å jobbe med. Det er jo noen av oss som trenger litt hjelp med på få kreativiteten igang, og da er slike 1-2-3 oppskriftssett helt fantastiske!
Påskeverksted krever sitt påskegodt!

Det største påskeegget vi kunne finne  ble anskaffet til anledningen - og fylt til randen med det meste vi klarte å finne av påskegodt. Her var det dermed god anledning til å teste årets påskegodsakene fra påskegget, samtidig som man koste seg med å lage sin favorittpynt. Produktiviten var på topp, godt hjulpet av flere små håndfuller med godteri, og alle var fornøyde med dagens påskepyntfangst.
Vi gleder oss allerede til neste års påskeforberedelser, og til å samles for en hyggelig prat, utveksling av felles påskekreativitet og være i hverandres selskap!
Har du noen påsketradisjoner med dine kjære og nære - som rett og slett er med på å gjøre deres påske helt perfekt? Da håper vi du tipser om hva det er i kommentarfeltet, sånn at vi kan spre gode påskeforslag til det norske folk!

Vi ønsker deg en riktig god påske!Forresten - info om kundeklubb og bursdagsbildekonkurranser; 

 • Har du fått med deg at du kan bli med i vår kundeklubb? Klikk deg inn her, registrer deg og få eksklusive og gode tilbud rett til din mobil eller epost. Om du registrerer deg med sms, får du første tilbud med en gang, mens eposttilbudene starter opp i uke 16.
 • Har du blitt med i vår bursdagsbildekonkurranse? Faktisk, vi har to forskjellige konkurranser nå i mars, så har du delt noen gode bursdagsbilder med oss denne måneden, kan du være med i trekningen av to premier! 
  • Vi har en konkurransen hvor premien er en tur for hele familien til Legoland i Billund ila 2013, og for å bli med der kan du laste opp bilde(-r) på vår facebookside her eller tagge bildet ditt med #nillebursdag2013 på Instagram. Vinneren presenteres i Foreldre&Barn!
  • Hver måned året gjennom vil vi også kåre det bursdagsbildet vi liker aller best, og gi en skreddersydd nillegave til vedkommede! Den konkurransen arrangeres kun på Instagram, og der må du tagge bildet ditt med #nillebursdag0313 for å bli med.


3 kommentarer:

 1. Amazing blog! I have read this blog for the lst night.It was really helpful and informative for me and all the readers.If you are looking to buy an online ideas for dissertation topics to help the students at a cheap price.

  SvarSlett
 2. This is so cute. I wanna make them too. Now it's time to avail Inbound Call Centre for more information.

  SvarSlett