torsdag 21. mars 2013

Velkommen til Nille-klubben

Mange har spurt oss og ønsket med jevne mellomrom at Nille, hadde sin egen fordelsklubb for sine kunder. Og nå er deres ønsker blitt hørt: Derfor er det ekstra gledelig å kunne annonsere og fortelle dere at Nille-klubben er blitt en realitet! 


Hva er Nille-klubben?

Nille-klubben er vår egen kundeklubb for deg som er elsker interiør, koser deg når stearinlysene er tent - og elsker å feire de store og små stunder i livet; Bursdager, jul, påske, valentinsdag, ja - rett og slett alle anledninger som er verdt å feire - og det uten at det trenger koste all verden.

Som medlem i Nille-klubben får du masse deilig inspirasjon, tips- og ideer itillegg til eksklusive tilbud valgt ut til deg som klubbmedlem. Tilbudet får du direkte til din e-post eller mobil!

Hvordan blir jeg medlem?

Det er enkelt å bli medlem i Nilles kundeklubb:
Send SMS melding med kode NILLE (din epostadresse) til telefon 2030

Meld deg inn via vår Nille Facebookside ved å gå inn på siden og velge det lille Nille-Klubben-ikonet under hovedbilde. Da kommer du til et registreringskjema hvor du fyller ut alle feltene merket med * og trykker "Register meg"-knappen og du er medlem. Du kan også Klikke her for å komme direkte til Nille-klubb siden vår.
Når du har registrert deg får du en bekreftelse med et introduksjonstilbud tilsendt med en gang!

Du kan også registrere deg med din datamaskin, nettbrett eller din smartphone. Dersom du ikke skulle ha data, smartphone, eller nettbrett for hånden så kan du registrere deg ved å fylle ut et innmeldingsskjema manuelt i din Nillebutikk.

Slik ser registreringskjemaet ut på vår facebookside;


Trykk på bildet for å komme rett til vårt innmeldingsskjema!

Hvorfor skal jeg hake av boksen under "Registrer meg!" og hva betyr det?

Ved å akseptere i den lille boksen under registreringskjemaet bekrefter du at vi kan sende deg relevante tilbud og informasjon om det som skjer i Nille-klubben pr mail eller SMS. 
I tillegg er det også vår garanti til deg om at opplysningene du sender oss ikke vil bli videresendt til andre parter. Hos oss er dine opplysninger trygge!
Du kommer ikke til å bli overstrømmet med tilbud fra oss på hverken epost eller SMS

Hvordan melde deg ut av Nille-klubben eller gjøre endringer på dine tidligere oppgitte opplysninger?

Av og til er det ønske om å enten si opp medlemskapet eller utføre endringer på dine allerede oppgitte opplysninger til Nille-klubben. Her er liten guide med hvordan du svært enkelt kan gjøre det:

Abonnementsendringer Vi sender ut tilbud per epost, og der kan du endre din egen kontaktinformasjon selv. Når du mottar eposten med tilbudet, kan du trykke på "Min side", for å endre informasjon som din epost adresse, eller ditt mobilnummer. Legg også merke til at du finner ditt medlemsnummer i nyhetsbrevet. Endringer kan også utføres manuelt, send oss en direktemelding på vår facebooksie, så foretar vi endringene internt hos oss.  
Det vil også bli mulig å sende inn endringer via SMS, mer informasjen om dette kommer senere!


Si opp
Nille-klubb abonnementet via mobil ved å sende melding NILLE STOPP til telefonnummer 2030 - det er det hele!

Annen info
For å få tilbud på SMS må man registrere sitt mobilnummer, dette feltet er ikke pålagt fylle ut på vårt skjema på facebook, dersom du har glemt å registrere ditt telefonnummer så får du heller ingen SMS. Derfor; Husk å dobbeltsjekke at du har registrert ditt mobilnummer før du trykker "Registrer meg"-knappen!

Verdt å vite:

Nille klubben har et medlemsnummer. Dette er oppført i dine epost tilbud fra oss, og står i SMS tilbudene du får fra oss. Om du ikke alltid har mobilen med deg, kan det være lurt å notere ned medlemsnummeret på en lapp eller et kort som du har liggende i f.eks lommeboken din. Om du har notatbokfunksjon på din mobil, kan det være lurt å notere ned nummeret i denne også, dersom du skulle være uheldig å slette eposten/SMS tilbudet ditt.
Du kan bare foreta Nille-klubben kjøp ved å oppgi strekkoden, som scannes i kassen eller du kan oppgi medlemsnummeret, så registreres dette manuelt i kassen når du handler. Det kan være det kommer et medlemskort e.l. etterhvert, men ingen ting er avklart eller bestemt foreløpig.

Du får ikke tilbud fra Nille-Klubben på både epost og SMS. Dersom du er registert med både epost og mobilnummer til du kun motta tilbudet pr epost. Vil du motta klubbtilbudet pr SMS kan du bestille dette selv i epost-nyhetsbrevet fra Nille-Klubben. Dersom du kun er registrert med mobilnummer får du mobiltilbud fra oss. 

Nille-klubb tilbudene følger Nillekatalogene - og sendes ut hver 14. dag, dersom det holdes spesialkampanjer, kan det være du får ekstratilbud fra oss tilsend.
I vår kundeklubb er det ingen kronglete regler og det er selvfølgelig helt gratis. Det er kun fordeler for deg som Nille kunde dersom du er medlem i Nille-klubben!


Vi ser frem til å høre og se deres respons på Nille-klubben
Del gjerne deres erfaringer med oss!
Dersom du har noen spørsmål eller tips kan du sende oss de her på bloggen eller send oss en direktemelding på vår facebookside!


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar