torsdag 16. mai 2013

Med ønske om en fantastisk 17. mai-feiring!

Nå er det dagen før dagen, og mange av oss svinser nok rundt med de siste forberedelsene til morgendagens feiring. Noen har kanskje pyntet bordet sitt alt, andre stryker bunadskjorter eller baker sukkerbrød til den fineste 17. mai-kaken. Mens andre av oss jobber enda og kanskje skal ta kvelden til hjelp for å få de siste detaljene ferdig.Uansett hva man gjør, hvordan man feirer og hvor stresset eller rolig man er; i morgen er det Norges nasjonaldag og vi håper det blir strålende vær over det ganske land, smilende og blide fest på store og små, masse is, pølser og kake - og en helt fantastisk stemning!

Om du har du lyst til å dele bilder av din 17. mai-pynt, en pent pyntet kake, et fint pyntet bord eller noe annet 17. mai-relatert med oss, så gjør GJERNE det - vi har veldig lyst til å se!

Du kan laste det opp på facebooksiden vår, eller tagge bildene dine med #nille17mai på Instagram - vi deler noen av bildene videre med våre følgere og kanskje det er nettopp ditt bilde som får skinne litt ekstra? :)Vi ønsker dere alle en fantstisk fin 17. mai-feiring!

  Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar