søndag 26. mai 2013

Ny kjøkkenserie - i emalje!

Denne emaljerte, franskinspirerte kjøkkenserien er deilig sommerlig, allsidig og anvendelig. I butikkhyllene har vi nå blant annet brødbokser, et sett med boller og et sett med bokser i flott, hvit emalje, og disse mener vi kan passe inn i de fleste kjøkken.

Kan dette passe inn hos deg også?


Vi har blitt helt forelsket i denne emaljeserien!


Vi liker også at det er en veldig allsidig serie. Hva med å ha sommerblomster eller urter i potter, og en vannkanne i emalje på verandaen? Kanskje du vil bruke en potte til å samle nøkler og annet man har lyst til å legge fra seg i gangen? Eller som penneholder for barna?



Emaljerte flater ruster ikke, er slitesterke og lette å holde rene - i tillegg til å se stilig ut. Helt siden 1800-tallet er teknisk emaljering brukt for å beskytte kjøkken- og sanitærutstyr laget av stål og støpejern. Retrobølgen er fremdeles over oss, og emaljen har en lang og god renessanse.

Har du gamle eller nye emaljerte gjenstander i interiøret ditt?




Hva syns du om den emaljerte kjøkkenserien? 

Hvilke ting kunne fått bo i dine hyller?

 







3 kommentarer:

  1. Veldig koselig serie i emalje. Hva jeg kunne tenke meg på kjøkkenet? hm.... aller mest ville jeg ønsket meg brødboksen, men alle tingene er superkoselige.

    SvarSlett
  2. jeg kom inn på Nille og så denne serien og hjertet hoppet av fryd....jeg ELSKER emalje og har masse gammelt.
    jeg kjøpte med de boksene med lokk ...3 stk til 69 kr ( helt fantastisk)

    jeg brukte den lille til marinade ( til å smøre kjøttet på grillen)
    den mellomste til oliven
    den store til bernèsaus.....idag skulle jeg varme opp resten og satte boksen rett på grillen...funket helt fint!
    jeg liker at det er lokk og så flott å dekke bordet med dem :-)

    klem tone

    SvarSlett

  3. Hei, Marit og fru. Lærum!

    Tusen takk for veldig hyggelige kommentarer! Vi er så glade for at du fant god bruk for emaljeboksene fur. Lærum, det var inspirerende for oss også! Mye kjekkere med fin emalje til marinade, oliven og saus, istedet for store kjeler :D

    Håper du får deg en fin brødboks, Marit :)

    God tirsdag videre!

    SvarSlett