søndag 2. juni 2013

Vi har kåret en Legoland-vinner!

Endelig er det tid for å kåre vinneren av vår Legoland-konkurranse - og aller først vil vi gjerne takk alle som dere har vært med på den ene eller andre måten! Enten du har lastet opp bilde, fortalt oss hva som er ditt favorittbilde, heiet på din din favoritt eller rett og slett har blitt inspirert av noen av bildene, til en bursdagsfeiring du har arrangert; tusen takk for engasjementet!

20 finalister har vært med i siste runde i Legoland-konkurransen vår. Nå har en jury hos oss latt seg påvirke av deres stemmer, og samtidig sett etter våre egne favoritter blant finalistene - og vi er klare til å kåre en vinner blant alle de herlige bursdagsbildene!

Gratulerer Diana Ousdal, du vinner premieturen til Legoland
(send oss din kontaktinfo på nille@valen-utvik.no)
 Vi har kost oss med kakeklissete barn, lekre muffins, kaker som har gledet både sjørøvere, prinsesser og Lynet-entusiaster, inspirerende bursdagsdekkede bord og smarte løsninger. Takk!

Vi er også glade for at vi kan premiere de 19 andre finalistene med et gavekort på 500 kr hver - for det er så deilig når ingen taper! Vi ønsker dere alle en fin handletur på Nille (send deres adresse til oss på nille@valen-utvik.no, så kommer gavekortet i posten).


Gratulerer til alle 20 finalistene
- og takk til alle dere som har bidratt i denne konkurransen!
 

Forresten;
har dere sett at vi har en månedlig bursdagsbildekonkurranse på Instagram

Arrangerer du bursdag, for deg selv eller noen andre, i en måned, kan du laste opp bilde med tema 'bursdag' på Instagram, og tagge det med #nillebursdag0613 for juni, #nillebursdag0713 for juli osv. Hver måned finner vi en vinner som får en hyggelig bursdagsoverrskelse i posten fra oss i Nille!


4 kommentarer:

 1. Tusen takk Nille!!!
  Vi er kjempe glade!!!! har ikke ord!!!

  weeee....

  Klems Diana.

  SvarSlett
 2. Etterlyser dette gavekortet jeg vant jeg... er det på vei?

  M.v.h.

  Marius

  SvarSlett
 3. Hei, Marius!

  Beklager at du ikke har fått det enda! Kan du sende oss en epost på valen.utvik@gmail.com, så skal vi undersøke om det er på vei, eller om vi feks mangler adressen din?

  SvarSlett
 4. Hei. Det dukket opp i posten nå nettopp:) takk for hurtig svar...

  Marius

  SvarSlett