mandag 29. juli 2013

I Love... denne fantastiske velværeserien!

Snart er den herlige "I Love..."-velværeserien i våre butikker, og vi klarer ikke vente - vi må dele noen smakebiter med dere allerede nå!Denne herlige serien kan friste med dufter av Mango & Papaya, Raspberry & Blackberry, Strawberries & Milkshake og Blueberry & Smoothie - og alle de deilige duftene finnes som både body butter, body lotion, skumbad & dusjsepe, dusjpeeling og supersoft håndkrem.

Nedenfor viser vi et bilde av hvert av de ulike produktene i den herlige serien, og hvert produkt finnes i alle de ovennevte duftene;

Exfoliatin shower smoothie

Super soft hand lotion


Bubble bath and shower créme


Body lotion
Body butter

Den fargerike velværeserien fra I Love Cometics har tatt Storbritania med storm. Serien har etablert seg i USA, Canada, Australia og i store deler av Europa, og nå får du endelig serien også i våre mange Nillebutikker i hele landet.

I Love Cosmetics, som produserer serien, tester ikke sine produkter på dyr og eksperter går nøye gjennom ingrediensene for å sikre at du får et sikkert og godt produkt. Alt for å sikre deg din velvære.

NB! Denne serien kommer i våre butikker fra uke 33, så hold øynene åpne fremover og vær tidlig ute for å sikre deg dine favoritter! 


Har du testet "I Love..."-serien?
Har du en favoritt, så del den gjerne med oss i kommentarfeltet! 


1 kommentar: