torsdag 1. august 2013

Er du klar for årets skolestart?

Tindrende øyne og sommerfugler i magen. Spent på det nye året - og de kommende årene - på skolebenken. Alle de nye bestevennene - og hvordan blir den nye læreren? Snart er det tid for skolestart i hele Norge, og er du og dine klare?

Enten det er den aller første skoledagen, eller din håpefulle skal opp et trinn fra i fjor; skolestart er en ny start hvert år. Vi ønsker å være med på å gi dere en god start, være den butikken du tenker på når skolestarten nærmer seg. Våre butikker har derfor alt du trenger til skolen starter igjen i høst - vi er rett og slett klare for et skikkelig skolestartbonanza i våre Nillebutikker!


Ollie ryggsekk, vår egen rykksekk er tilbake og koster kr 299,-

Våre populære Ollie ryggsekker er tilbake i år også;
 • De er laget av slitesterkt materiale som tåler en støyt
 • Skulderremmene og ryggen er vattert og er anatomisk formsydd
 • Sekken har skulderstropp for ekstra stabilitet, som holder vekten nær ryggen og hindrer skulderstroppen å skli ned
 • Ekstra tykkelse i bunnen som beskytter mot støt og fukt
 • Refleks på alle sider

Om du ønsker at Hello Kitty, Disney eller Angry Birds skal dekorere dine bøker og være ditt skolebind, eller om du kjører klassisk ensfarget skolebind; du noe for enhver smak i våre butikker!
Skolematen må pakkes omhyggelig og i fine, praktiske matbokster med god plass. Valget er ditt her også, for vi har mange nye modeller! Kanskje du har flere barn som får hver sin favorittfarge?
 Notatblokker er alfa omega og finnes for enhver smak i et stort utvalg!
 Tubepenal er populært blant ungdom - og som du kan se av bildet; vi har mange fine modeller!
Justin Bieber besøker våre butikker igjen - og vi har mange spennende Justin Bieber-nyheter i våre butikker. Eller er det One Direction som er din favoritt? Ta det med ro, vi har noe for deg også :)

Vi er klare for skolestart. 
Er du også?

5 kommentarer:

 1. Heisann. Jeg kjøpte i fjor 4 matbokser like de i innlegget. Jeg vil bare skryte av dem. Med fire barn/ungdommer i skolealder blir de utsatt for kraftig bruk. Men nå ett år senere er de like fine. Det er kjempe bra. ;) Jeg var innom Nille på Gulset i Skien her om dagen og da kjøpte jeg noen nydelige silkeroser med gull på kantene, på salg. Nå skal jeg jakte på flere slik at jeg får en stor bukett. Et lite innlegg om rosen finner du på min blogg her:
  http://blackfeathers-eline.blogspot.no/2013/08/makroner.html
  Hilsen Eline.

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei Eline!
   Takk for fin og herlig tilbakemelding om matboksene - og ikke minst en inspirerende bloggpost.
   Vi har synes dette var så fint og hyggelig - at vi har laget en egen oppdatering om bloggposten din på vår Facebookside http://fb.com/nillenorge.
   Ta gjerne en titt <3

   Slett
 2. When i saw your post ... i remembered my school days what a beauty memories i have. But now my professional life is began and doing job in a IT company Law Dissertation Writing Services and i managed all the things. Now my life is very busy. But School life was awesome i will never ever forget it.

  SvarSlett
 3. When I saw your post...it reminded me of my school days. What beautiful memories you have. But now my professional life started, and I work for an IT company that provides high-quality custom essay writing services and manages everything. My life is hectic now. However, my school life was excellent, and I will never forget it.

  SvarSlett