mandag 12. august 2013

Er smykkelaging din nye hobby?

Gjør-det-selv, DIY, handcrafted - kjært barn har mange navn og det er ingen tvil; selvgjort er velgjort!

Hjemmelaget og håndlaget er i vinden som aldri før. Scrapping er også en kjempepopulær morsom og kreativ hobby. Gjenbruk og oppussing av møbler og interiør, er en fantastiskt flott måte å tenke miljøbevisst, samtidig som man tar vare på minner på en god måte.

Felles for alle disse tingene, er naturligvis kreativitet, å lage ting selv og ha en hyggelig hobby.

La oss presentere vår nyhet på hobbyfronten;  

Lag dine egne smykker!

Med enkle håndgrep kan du lage dekorative og fine smykker som ingen andre har maken til. Alt du trenger er en smykketang, noen pakker med perler og litt ståltråd. Om du ønsker kan du ogsåbruke basispakker med øredobber og armbånd.Her er noen av våre smykkepakker, kun kr 19,90 pr pakke!


Akkurat nå finner du mange ulike pakker med utstyr til øredobber og armbånd, med alt fra perler, fjær, hodeskaller, fugler med mer. Har du kreativiteten til å sette dette sammen til noe akkurat du synes er fint? Sett sammen dine favoritter og lag en kjempekoselig overraskelse til noen du er glad i, eller gi bort til deg selv. Smykkehobby er kjempegøy, og DIY (do it yourself) er koselig både å lage og gi bort.
 

Smykkehobby delene får du nå til kr 19,90 pr pakke - til supert 3 for 2 tilbud! Tilbudene finnes bare i våre Nille butikker.

Ta gjerne en titt på vår nye Nillekatalog for mange spennende nyheter. Har du lyst til å prøve å lage dine egne smykker?


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar