søndag 25. august 2013

GIVE AWAY; vinn din egen Smoothie Maker!

Finnes det noe deiligere og mer forfriskende enn sunne, gode smoothies? Å raskt lage sin egen frokost eller lunsj, eller kanskje en nydelig kosedrikk som dessert etter middagen. Mulighetene er uendelige - og for å feire at Nille nå selger smoothie-maskiner, nå har du muligheten til å VINNE din egen Smoothie Maker, samt få to fine oppskriftsbøker!

Les mer om konkurransene lengst ned i innlegget


Vet du at det er svært enkelt å lage fantastiske smoothies?

Du trenger ikke all verdens avanserte ingredienser, mye kan gjøres med frukt og grønnsaker du allerede har i kjøleskapet. Det er fint å lage mat hvor vi vet hva maten inneholder; ingen kunstige tilsetningsstoffer eller konserveringsmidler, og akkurat så sur eller søt som vi ønsker!


Nå har vi en praktisk og god Smoothie-maskin i våre butikker! 

En nyhet i våre butikker akkurat nå, er vår veldig enkl,e praktiske og gode smoothie-maskin! Den er utrolig enkel å manøvrere, lett å rengjøre og tar veldig liten plass i kjøkkenskapene. Kun kr 299,- i din lokale Nille-butikk.

 

Dette trenger du for å lage din egen smoothie

Alt du trenger er en smoothiesmaskin, ferske eller frossen bær og frukt - eller kanskje du foretrekker grønnsaksmoothies? Juice, isbiter, yoghurt eller iskrem - du tilsetter det som lager din smoothie best. Vil du runde av smaken, kan du tilsette litt sukker, honning eller agavesirup! Det er det hele :)

 

 Vår første smoothie i ny Smoothie Maker, ble laget ut fra følgende:

  • Tyrkisk yoghurt
  • Frosne jordbær og bringebær
  • Skummet melk
  • Litt agavesirup.


Alle ingrediensene ble tilsatt samtidig. Smoothiesblenderen ble kjørt til alt var blandet godt, kun et minutt av gangen så den ikke går varm. Og på kun kort tid hadde vi den deiligste smoothie - perfekt!

Helt hjemmelaget og VELDIG god!


Smoothiesmaskin med smart drikkeflaske!

Legg merke til flasken smoothien lages i; den er en drikkeflaske! Så, i tillegg til at det er her du blander alle ingrediensene, så er den fiks ferdig som drikkeflaske når smoothien er klar. Skru flasken av blenderen (med delen med knivene fortsatt på), snu og skru av knivdelen og sett på korken. Nå har du opptil 0,6 l med deilig smooties til å ta med deg i bilen, på turen, på jobb eller annet.

Tips; Du kan også bruke smoothiesmaskinen til å lage dine egne milkshakes, bytt ut isbitene med vaniljeis - det smaker nydelig!
Nå kan du VINNE din egen Smoothie Maker
og samtidig få to fine oppskriftsbøker av oss! 

 
Vil du bli med?


Konkurranse på Facebook

Om du klikker deg inn på Facebooksiden vår, kan du fortelle oss hva du mener er den optimale smoothieingrediensen. Registrer navn og epost, så er du med i trekningen av en av premiene!

Konkurranse på Instagram 

På Instagram vil vi at dere skal ta bilde av det dere mener er den optimale ingrediensen for å lage deilige smoothies, og tagge bildene deres med #nillesmoothie. Husk at profilen din må være åpen for at vi skal få sett bildene og gitt deg beskjed om du vinner (vinneren kontaktes på Instagram). Du kan ikke tagge gamle bilder, men kan naturligvis dele gamle bilder på nytt. Husk; det må være ditt bilde evt at du har fått lov til å dele det.

Vi trekker to vinnere 8. september!


To konkurranser - to muligheter til å vinne!
(men du må naturligvis ikke være med i begge)


Vinneren på Facebook og vinneren på Instagram får;

1 stk Smoothie Maker fra Nille + 2 stk oppskriftsbøker: 
"Suverene Smoothier" av  Tina Scheftelowitz (veil. kr 149,-)
"Juicy!" av Carina Hultin Dahlmann (veil. kr 299,-)Smoothie Maker på Nille;
praktisk, enkel og lett å rengjøre!
Kr 299,-Lykke til i konkurransene, 
og lykke til med smoothielagingen!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar