mandag 23. september 2013

Det beste som finnes er temabursdag!

Alle barn elsker å feire bursdag, og selv om det naturligvis er ekstra stas å feire sin egen bursdag, er jammen stas å feire bestevennens eller klassekompisens bursdag også! Mange har et eget tema for bursdagsfeiringen - og det finnes flust av temaer å velge fra;

Forslag til Prinsessebursdag!

Askjetter, kopper, servietter, sugerør, hatter og goodiebags
- dette er bare noe av det du finner i våre butikker!

Eller hva med å kunne presentere bursdagen til husets prins, med tema fra "Planes", eller "Fly" som filmen skal hete på norsk? Er nok mange tegnefilm- og fartsglade barn som vil smile stort fra øre til øre da! 

Inspirasjon til "Planes"-bursdag!

For bursdag med fart og spenning; Planes, eller Fly, som den heter på norsk. Dette er den nyeste Disney-filmen, med premiere 18. oktober, og vi skal både se filmen og sikre oss dette bursdagstemaet til våre barns bursdager!

I våre butikker finner du enda flere bursdagstemaer til både gutter og jenter; Disney, Fotball, Party - dette er bare noen av temaforslagene våre, som dere kan se av bildet under her.
Du finner mange spennede og koselige bursdagsnyheter i våre butikker akkurat nå, så om du trenger tips og inspirasjon, smågaver og godterier til goodiebags, eller gaver til bursdagsbarnet; hjertelig velkommen skal du være! Sett deg godt til rette og planlegg bursdagen med vår nyeste Nillekatalog i hånden, for her finner du nemlig enda flere bilder av våre bursdagsnyheter!

Bursdagsbutikken Nille har alt du ønsker og trenger, både om du skal arrangere, eller om du skal i, en barnebursdag! Og du, et siste tips til slutt; vi selger både heliumtanker og heliumballonger, og er det noe som er stas for barna, så er det jo nettopp heliumballonger!

Vi bruker de selv både til å pynte til bursdagsfest, men sender også gjerne hjem bursdagsgjestene med hver sin fine ballong. En av våre følgere på Instagram, delte dette bildet med oss - hvor hun hadde pyntet stolene rundt bordet med hver sin ballong. Enkelt og fint, ikke sant? Takk for tipset, Helle!


Vi ønsker alle våre lesere gode bursdagsfeiringer fremover! 2 kommentarer:

 1. Flotte bilder og inspirasjon her :) Jeg lurer på hva det koster for østlandsgarn pr. nøste? :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei!

   Takk for hyggelig tilbakemelding. Østlandsgarn koster i våre Nillebutikker kr 16,90 pr nøste

   Ha en nydelig torsdag!

   Slett