fredag 13. september 2013

Overrask i helgen; Salat med smak av bær og sødme!

Vi er utrolig glade i å dekke bord og ha mange til bords.

Da legger vi litt ekstra flid i bordekkingen, og ønsker at det skal være innbydende og våre gjester skal bli inspirert og føle seg velkommen til å ha en koselig stund rundt bordet.

Denne gangen skal vi faktisk ikke skrive så mye om bordekking, det gjorde vi kort tid siden; les gjerne vårt blogginnlegg inspirasjon og tips til dekking av bord her.

Idag vil vi friste med en oppskrift på en herlig salat med smak av bær og sødme.For å lage denne fristende salaten trenger du følgende ingredienser:
2 pakker parma eller god spekeskinke
1 stykke Manchego ost
1 pk blåbær
1 pk salatskudd
1 neve valnøtter
1 krukke mørk bærchutney f.eks Les Foiles Fromage
merket Manchego - eller kjøp solbærsyltetøy
2 ss Akasie honning

Slik gjør du: Skyll salaten og fordel den i 4 skåler, strø over blåbær og valnøtter og legg parmaskinke i ruller på toppen sammen med skiver av Manchego ost. Topp med chutney og litt honning. Serveres med ristet landbrød og godt smør


Det finnes alltid noe å feire!

Neste gang du har selskap prøv vår deilige salat med smak av bær og sødme!

I våre Nillebutikker får du det du trenger for å få et vellykket og dekorativt dekket bord, det være seg om det er en bursdagsfeiring, konfirmasjon, bryllup - eller om du skal ha venner og familie til søndagsmiddag! Se mer borddekkingsinspirasjon i vår store inspirasjonskatalog Nyt høsten!   

Lykke til og velkommen til bords!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar