onsdag 9. oktober 2013

Vil du vinne lysfatpakke?

Kos er viktig for oss i Nille - og noe av det koseligste vi vet er levende lys. Utvalget og fargene i våre butikker på høsten, er helt utrolig - akkurat som naturen ute er. Og vi vet at våre kunder og følgere i sosiale medier, er like glade i lys og fine lysfat som vi er!

Derfor vil vi sende noen hyggelige pakker i posten til dere, med lysfat og lys! 
Konkurransen er veldig enkel denne gangen, og foregår på Facebooksiden vår (du kan du lese mer om dette nedenfor). Først vil vi inspirere dere med noen fine lysfat, sånn at du kanskje kan få noen ideer til neste gang du skal lage ditt eget lysfat.Eplegrønne farger er herlig, og en stor favoritt blant mange av våre kunder. Her har vi benyttet friske,  grønne blomster og fine dekorsteiner, sammen med to grønne lys.Et rustikkinspirert lysfat skaper skikkelig lun stemning, og legg merke til hvor effektfullt det er med en duk/dekkebrikke under lysfatet. Det nostalgiske bildet sammen med kubbelyset og den krakkelerte telysholderen, setter prikken over i'en. Her er det også benyttet litt dekorsand og en liten kvist fra hagen.

Noe så enkelt som et lysfat, og vips - uendelige muligheter for å skape sitt eget uttrykk!
Du finner lysfat i våre butikker nå, fra kr 59,Er du klar for å vite hvordan DU kan vinne en herlig lysfatpakke fra oss? 

 

Det er veldig enkelt - alt du trenger gjøre er å besøke vår Nille-facebookside via den linken vi har vedlagt HER!, legg igjen en kommentar om hvorfor du liker lys og lysfat, så er du med i trekningen av maks 10 lysfatpakker fra oss (vi trekker en lysfatpakke per 100 som kommenterer - og allerede er vi godt over 600 kommentarer!)

Merk! Du er kun med i trekningen om du legger inn kommentar under posten på facebook!


Har du blitt inspirert til å lage ditt eget lysfat nå? Del gjerne bilde med oss på vår Instagram (mer gjerne med taggen #nillelysfat), eller last opp bilde på vår facebookside.

Velkommen med i høstens koseligste lysfatkonkurranse!
Lykke til alle fine følgere!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar