tirsdag 26. november 2013

Uvær i vente - er du klar for innetid, adventstid og førjulskos?

Det er spådd skikkelig uvær for de kommende døgn, så hvorfor ikke gjøre det beste ut av situasjonen og benytte ettermiddagene og kveldene til å kose deg skikkelig inne, mens det stormer som verst ute? 
Om du ikke har handlet inn til advent og førjulstiden allerede, anbefaler vi at du benytter anledningen nå og lagrer opp til alle de hyggelige aktivitetene som førjulsmåneden gjerne tar med seg. Om vinden rusker i trærne og regnet høljer ned ute, så finnes det ikke mye annet som er hyggelig som å kromme seg opp i sofaen, ha tente lys over alt og lese en god bok eller nyte en kopp varm drikke? Eller enda bedre; kose seg med noen førjulsaktiviteter!

Er du klar med årets adventsstake? 

Mørke, rufsete ettermiddager og kvelder utendørs, er helt perfekte til å kose seg innendørs med laging av årets koseligste adventsstake eller gjøre siste finish på en julekalender til barna eller andre du holder kjær! Hjemmelaget kalender er kjempekoselig både å lage og å få. Vi koser oss med å lage kalenderen i all hemmelighet når barna har lagt seg, det å være sikker på at man har gjemt de ferdige pakkene godt nok, og så følge med på de forventningsfulle og glade barna som teller ned til 1. desember. Vi virkelig ELSKER advents- og juletiden! Alle disse små hemmelighetene, som alle handler om måter å glede hverandre på, skaper en forventningsfull og koselig stemning! 
Det å se barna viske og tiske mens de forbereder en liten juleoverraskelse til oss voksne. Det å samles rundt langbordet for å lage årets julekort eller starte på julebaksten. Det er ingen som sier at alle må lage 7 sorter julekaker for at julen skal bli perfekt - vi synes alle skal lage så mange de selv vil, enten det er ett slag eller 15! Det skal være koselig når man holder på, og gi oss den gode julestemningen, forventningene, gleden over å kunne glede andre...Legg til bildetekst


Har du planen klar for hva du trenger til førjulstiden? 

Det beste med å være litt tidlig ute, er at du har tid og energi til å storkose deg i jule- og adventstiden! Tenk så deilig det er å slippe å handle inn julegaver den siste uken, og heller kose seg med å bake julekaker, pynte, skrive julekort og ha venner og familie på førjulsbesøk. La stemingen og juleduften komme og fylle huset gjennom hele desember. Alt fra levende lys, en peis som knitrer, juleblomster på bord og i kroker, og litt julepynt som sakte, men sikkert, finner sin plass i hjemmet.
Førjulsidyll


Åh, nå ble vi om mulig i enda mer julestemning! Tror jammen vi skal sette på litt julemusikk her på kontoret, og forberede julegavelisten vår litt! Og naturligvis; tenne stearinlys rundt oss <3


Hva gleder du deg mest til i den 
deilige førjulsmåneden vi nå har rett foran oss? 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar