lørdag 21. desember 2013

Årets koselige førjulstradisjon; Julegaveinnpakking

Harde pakker, myke pakker, firkantede, runde og flate pakker. Hver pakke har sin form og hver pakke vi pakker inn skal bytte eier i løpet av julen.

Nettopp det å pakke inn gaver er noe av sjarmen med å julen! Vi koser oss når vi kan pakke inn julegaver - og har gjort det til å bli en hyggelig juletradisjon som vi koser oss med de siste dagene før julen ringes inn.


Vi sørger for å ha noe godt i koppen eller glasset, fyller fatet med smaksprøver julens bakst. Bordet har vi allerede fylt opp med innpakkningspapir og ruller med pakkebånd, dekormerker og merkelapper. Noen pakker havner i gaveposer, andre pakkes omhyggelig inn med silkepapir.

I bakgrunnen står julemusikken å spiller og fyller huset med sesongens tradisjonelle vellyd.
Når vi pakker inn julegaver, og gir hver eneste gave sitt eget preg, da er det jul i vårt julehjem.

Her er noen av våre favoritt inspirasjonstips! Til alle dere, fra alle oss i Nille!
Gaveesker og gaveposer gjør julepakkingen til en lek. Kanskje gaveeskene også kan gjenbrukes om du vil? Eller du kan bruke de til å spare ting og tang du samler på? Gaveposene er dekorative og ypperlig å bruke til mindre gaver.

Legg merke til sukkertøystengene som er hengt på den ene pakken. Hyggelig som pynt og hyggelig å kose seg med utover julen.


Kraftpapir er kjempefint å pakke inn gaver i. Papiret tåler mye, og de er fine å dekorere selv fordi de er ensfargede. Bruk dekortape, et fint bånd, noen klistremerker ja, hva du vil. Du kan være skikkelig kreativ om du pakker inn i kraftpapir


Klassisk innpakning i nissejulepapir er koselig - og får oss til å drømme oss tilbake til barndommens gaver.

 
Hvem sier at vi ikke har en hvit jul? Bruk hvitt og stålgrått julepapir, og skap en hvit jul i din egen stue - under juletreet. Heng på noe koselig pynt og vakkert pakkebånd. Nydelig å gi bort, nydelig å få!


Gullfargede pakker oser av eksklusivitet og ligger å blinker under under juletreet. Sett på en pakkerose, og et fint bånd til slutt. Hva ville du pakket inn i gullfarget papir?

Pepperkaker er koselig å pynte gavene med. Sett på en merkelapp, og du har en spiselig til fra lapp!


Nå har du fått mange fine tips du kan få lov til å stjele nå før julen. Sett av litt tid - og gjør det til en koselig juletradisjon å pakke inn personlige gaver til dine venner og din familie.

I våre butikker finner du alt du trenger for å gjøre din julegaveinnpakking til en koselig førjulssyssel.

Liker du å pakke inn gaver - og gi hver enkelt gave sitt eget preg?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar