onsdag 5. februar 2014

Karnevalstid; Alle barn elsker å kle seg ut

Finnes det noe morsommere enn å kle seg ut?
Har du kanskje en hel kasse med utkledningsklær i hjemmet som barna kan boltre seg i eller er du på jakt etter karnevalsklær og skal du holde en karnevalsfest i hjemmet?

Å kle seg ut som noe man ikke er til vanlig er alltid litt spennede og morsomt. Barna kan endelig være noe man alltid har ønsket å være. 

Hva vil ditt barn kle seg ut som i år?


Har husets prinsesse gått med en drøm om å bli prinsesse når hun blir stor, da er karneval en fin mulighet til å la barnet få en liten smak av prinsesselivet. Sminke, rød lebestift - og vakker ordentlig prinsessekjole - kanskje med tiara til og med da er det komplett.
Har husets lille helt, superhelter som Spider-man eller Superman som sitt store forbilde? Drømmen er å redde mennesker i nød og slåss med superskurker? Da er superhelt draktene akkurat det han eller hun vil ha.


Også de minste skal kle seg ut, og er det noe barn elsker så er det dyr. Har du sett noe skjønnere enn disse herlige draktene drage og giraffdraktene?


Finnes det noe søtere enn en liten grønn drage som kommer knurrende mot deg - eller denne herlige giraffdrakten. De er så søte at vi har mer lyst til å si "Åååååh, så skjønn" enn "Hjeeeelp så redd jeg er" - men karneval er skuespill og vi spiller med.


Vil de litt større i familien være litt mer rebelske, så finnes det tøffe rocka punkedrakter, krydre med kul sort sminke, kjettinger og nagler. Små, men effektive detaljer.
Gutta vil kanskje være litt mer hemmelig - og hva er vel mer smygende listig enn en ninja? Da må man jo ha en skikkelig ninjadrakt! Skurker nå er det bare å passe seg! Det er en ny helt i byen!


Vi har stort utvalg av drakter og sminke i våre Nillebutikker. Likte du draktene du så over her, ta gjerne en titt på vårt fotoalbum Facebooksiden vår med hele utvalget. Klikk deg inn her for å se hele utvalget av våre fine og morsomme karnevalsdrakter

Skal det holdes karnevalsfest på deres skole, i deres barnehage - eller kanskje dere holder karnevalsfest hjemme hos dere selv eller hos noen venner, ta gjerne en titt for å finne litt inspirasjon i våre kampanjekataloger som du finner her

Har du bestemt dere for hva dere skal kle dere ut som til utkledningsfesten? Eller fått noen gode tips til neste karneval?

Del bilde av barnet ferdig utkledd og del med oss på hashtagg #nillekarneval på vår Instagram @NilleNorge - kanskje ditt bilde kan inspirere våre følgere til å finne årets karnevalsdrakt?


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar