mandag 19. mai 2014

Typisk norsk sommer - den får du hos Nille!

Vi har offisielt åpnet sommeren i våre Nille-butikker og er stolt av vårt nye sommerbutikkonsept!Den norske sommeren kan som kjent by på varierende vær, men denne sommeren har vi bestemt oss for at du skal finne det du trenger, uansett vær, i våre butikker - og det skal være lett for deg å finne frem, basert på hvordan vær det er! Du finner hyller proppfulle av våre bestselgere for solskinnsdagene, side om side med hyllene beregnet på dagene med grå skyer og typisk innevær.  Hyllene er tydelig merket for at du skal få den beste sommeren du kan tenke deg - uansett vær!
Det beste stedet å være en varm sommerdag er på stranden! Vi elsker å ta med oss leker, mat og engangsgrill, og la strandkanten være vårt hjem og tiden er uendelig. Hvem husker ikke late dager på stranden fra sine barndomssomre? Akkurat så hyggelig vil vi legge til rette for at det skal være for deg og din familie også, og du finner det du trenger i våre butikker! 
På en typisk norsk sommerdag med grått vær, kan vi likevel skape hygge og lage det riktig så koselig, med noen få og enkle grep. Hva med å lage istand en piknikkurv og legge et pledd på gulvet inne, og nyte lyden av regnet som trommer på taket?
Uansett vær, er det alltid tid og anledning for å spise is! Finnes det noe bedre enn å kose seg med en skikkelig god porsjon med favorittisen? Inne eller ute, sol eller regn - favorittisen kan nytes uansett, og samler du noen gode venner eller fin familie i tillegg, blir stunden fort litt magisk.Har du grønne fingre? Enten det er sol, gråvær eller regn - grønne fingre kan få kost seg uansett. Er været fint, kan man nyte hage, balkong eller terrasser og la grønne fingre komme plantene og omgivelsene rundt oss til gode. Om det regner, er det alltids noen grønne planter innendørs som kan nyte godt av din omsorg, eller kanskje du kan stå inne å gjøre forberedelser for prosjekter du har utendørs, når været blir bedre igjen?

Sommerens butikkonsept er laget for at du skal får det beste ut av den typisk norske sommeren! Vi håper du blir inspirert til å finne på sommerlige aktiviteter enten det er strandvær eller koselig innevær - og om vi kan bistå med tips, inspirasjon eller svare på spørsmål, så håper vi du tar kontakt! Vi er veldig aktive inne på vår facebookside, og håper å bli stadig mer aktive på instagram - følg oss gjerne i begge kanaler, og del gjerne din #typisknorsksommer med oss enten her eller der!

Enda mer sommerinspirasjon og tips kan du finne i vår nyeste Nillekatalog her.


Hva kjennetegner en typisk norsk sommer for deg? 

2 kommentarer:

  1. Her nord er det vel dårlig vær som kjennetegner norsk sommer:P hehe.. Neida, men her er det fortsatt bare 10 grader og regn/vind så den store sommerfølelsen har ikke kommet enda.. Bildene deres inspirerer veldig:) Tror jeg må innom en nille butikk snart:)

    SvarSlett