tirsdag 10. juni 2014

Pakk kurven med godsaker og bli med på piknik!

Finnes det noe koseligere enn å dra på piknik? Egentlig burde vi gjort det mye oftere enn vi faktisk gjør. Det er jo utrolig enkelt å lage til en koselig setting enten det er ute på enga, i strandkanten, i skogen eller rett og slett i din egen hage.


Hvordan ser din drømmepiknik ut?

  • Piknik på den nostalgiske måten med et godt pledd å sitte på i parken, med kurven fylt med ferdigsmurte smørbrød, godt drikke - og maten rett i hånden
  • Er det mer fristende å ta den på en parkbenk med bord, med dekkede asjetter, glass og bestikk på bordet og en engangsgrill stående å småfrese, imens praten sitter løst.
  • Eller foretrekker du å sitte med bena dinglende på bryggekanten, meg rekeposen ved siden av deg, imens barna fisker krabber og leker i sanden?
  • Kanskje du synes det koseligste er å ta med seg maten på terrassen hjemme, og høre på lyden av naboer som ler og leker i bakgrunnen og naboen som spiller sløy jazz ut av vinduet - rett og slett en urban piknik som gir følelsen av storbyliv
Så enkelt og så koselig kan en piknik gjøres
Noen glass med tomater, deilige marinerte oliven og litt nøtter. Et tips til en litt sundere piknikkos
Tar du med gode puter, så har du noe å sitte på - eller hvile hodet på med din kjære i armkroken!
Engangs er perfekt til pikniken og er lett å bære med seg.
Sparer deg for mye ekstra etterarbeide og du får mer tid til kos!

Piknik er superkoselig for hele familien - og det er en utrolig deilig måte å slappe av på, og utnytte dagene til det fulle. En koselig sommerpiknik gir deg følelsen av ferie i hverdagen!

Blir du inspirert til å holde sommerpiknik? Ta en titt i vår siste katalog for priser og mer info om produktene avbildet i blogginnlegget!


Har du et godt og hyggelig pikniktips eller piknikøyeblikk du vil dele med oss?
Ta bilde, legg til en fin tekst og del det på Instagram

Husk å bruke hashtagg #typisknorsksommer

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar