søndag 19. oktober 2014

Gjør klart til halloweenfest!

Skal du ha halloweenfest?

Det skal vi, og vi har satt oss som mål å lage tidenes halloweenfest. Da samler vi oss hjemme med venner og deres barn, tenner gresskar ute, og fyller huset med skrekk og gru. Bordet dekkes skummelt med hodeskaller, levende lys og kravlende edderkopper.

Smart tips! Bruk skumle etterkopper og drakulatenner som bordkort!

La gjestene - både dine og de som går knask og knep - få skikkelig gåsehud! Hva med å dempe belysningen og få tak i skrekkelige lyder som kan stå på i bakgrunnen; Lyden av knirkende dører, hyl og tordenbrak vil sette stemningen sammen med et bord som er dekket med nifse detaljer.


I våre Nillebutikker bugner det av skrekkelig pynt og grøsselige godsaker for å gjøre ditt halloweenbord komplett. Utstillingene i denne bloggposten er fra våre butikker, så her er det lov å stjele inspirasjon!

Pappservise med halloweentema. Enkelt og dekorativ. En selvfølge på festen!
Hva med å bruke en avkappet hånd som bordkort. Godt å vite at det ikke er en ekte hånd. Lek deg frem med halloweeneffekter, finn på noe nytt eller lån ideer fra nettsider og blogger - eller fra vårt halloween-pinterestboard

Sett egne halloween etiketter på brusflaskene, du finner de i våre butikker!

Legg merke til etikettene på brusflaskene i bildene over her, det er egne merker du kan sette på flaskene for å gi de ekle navn - disse kan være med å sette prikken over i’en på halloweenfesten - og vil garantert imponere gjestene dine!

Ingen halloween uten gresskar med lys!

I tillegg til mange fine lykter og lys kan du også pynte med tilbehør som ekle små kryp, hodeskaller og spindelvev som kan være med å skape stemning både ute og inne


Har du blitt invitert på halloweenfest eller skal holde selv og lurer på hva du eller barna skal kle deg ut som? Kom innom, butikkene bugner også av kostymer, masker, parykker og sminke å velge i blant. Det skal faktisk ikke mye til for å se skikkelig skrekkinngytende ut, og det trenger heller ikke koste all verden.

Det viktigste er at vi skal ha en kveld full av skremmende opplevelser, knask, knep og ikke minst gode, men grusomme venner i alle aldre.

Vi i Nille håper du får en grufult ekkel og uhyggelig hyggelig kveld!


1 kommentar: