torsdag 30. oktober 2014

Kreative tips og kjøreregler for Halloween!

Den herlige bloggen "Idèbank for småbarnsforeldre" bobler over av morsom inspirasjon nå i Halloweentider. Vi har forelsket oss i to av deres bloggposter, og deler de gledelig videre med dere! 

Den første vi ønsker å vise dere er full av morsom og kreativ dekorasjon som kan gjøres enkelt med hele familien. Bloggposten har de kalt "10 kreative tips til Halloween" og vi kjenner det klør i fingrene etter å få sette i gang med disse herlige prosjektene!

Klikk i bildet for å se alle de fine tipsene!

http://www.smabarnsforeldre.no/10-kreative-ideer-til-halloween/


Den neste posten vi vil trekke frem, er "Kjøreregler for Halloween". Dette er 6 tips som er smarte å følge for å sørge for en så gøyal og hyggelig Hallween for alle. Ved å følge disse kjørereglene viser  man også respekt for at det ikke er alle som synes Halloween er like gøy som det vi synes. Disse enkle reglene er grei i ha med seg i bakhodet når man går "Knask eller knep!"-runden med barna.

Klikk i bildet for å lese Hallweenkjørereglene!


http://www.smabarnsforeldre.no/kjoreregler-for-halloween/


Ingen halloween uten maske eller sminke, vel? I fjor på denne tiden delte vi noen tips til hvordan du kan sminke deg til enten en skummel vampyrdronning eller en skummelt, men søt heks, og vi trekker gjerne den bloggposten frem igjen.

Klikk i bildet for å se våre sminketips!

http://blogg.nille.no/2013/10/halloween-step-by-step-sminketips.htmlVi ønsker dere en fantastisk Halloweenfeiring!

PS: Husk refleks når dere er ute å går ute på kvelden!


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar