søndag 26. oktober 2014

Telys fra Nille er BEST I TEST på TV2 Hjelper Deg!

Vi blir så utrolig stolte!

TV2 Hjelper Deg utførte sin test av telys torsdag 23. oktober og vår 50 pk Mimosa teslys med plastkopp med 8 timers brennetid ble kåret til testvinner - så utrolig gøy! 

http://www.tv2.no/2014/10/23/underholdning/forbruker/6152275
Se hele lystesten ved å klikke på bildet over her!

Testen ble utført på følgende måte av TV2 Hjelper Deg; Alle lysene ble satt i et trekkfritt rom med lik avstand mellom lysene. To lys fra hver pakke ble testet og brennetiden er basert på det av de to lysene som slukket først.I testen ble det lagt vekt på både den faktiske brennetiden og om flammen brant pent og jevnt, og våre Mimosa telys brant i 8:03 timer. Vi er veldig glad i våre telys i blank kopp, for det gjør at lyset slipper gjennom og lyser opp hele lysholderen! Som TV2 Hjelper deg skrev i sin test;

"...de lysene vi aller helst ville hatt i vinduskarmen er Nilles Mimosa-lys. For i tillegg til å holde i over åtte timer, så brant de med en pen, klar flamme som lyste fint opp i høstmørket!"
Når man elsker å brenne levende lys slik som oss, er det viktig utvise forsiktighet og kjenne til lysvettreglene. Levende lys med åpne flammer må behandles med respekt. Tenk bare på alle forskjellige typer lys som finnes, alle må behandles på riktig måte både for å brenne riktig og for å brenne under sikre forhold. Vi har skrevet flere bloggposter om dette tidligere, og vi minner gjerne om lysvettreglene; Her finner dere Nilles beste forsiktighets- og lysvettregler!

Visste du at vi har 100% fornøydgaranti på alle våre stearinlys? Det betyr at om du ikke er fornøyd med lysene du kjøper hos oss, får du pengene tilbake! Les enda mer om hva 100% fornøydgaranti betyr for deg her!


Nå tenner vi noen telys og ønsker dere alle
en riktig fin søndagskveld! 


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar