søndag 9. november 2014

Behind-the-scenes; Vi forbereder julen!

Vi har lenge sett frem til å lansere julens inspirasjonskatalog, og startet allerede da det var sensommer i luften med å forberede den store katalogen. Det er litt spesielt å jobbe med julen og juleprodukter mens gradestokken viser mange plussgrader. Men, selv om det kanskje høres litt rart ut; vi klarte faktisk å komme i julestemning til tross for at det var mange måneder igjen til vi skrev desember på kalenderen. Kanskje ikke så rart likevel, når du ser omgivelsene vi var i?


Med på produksjonen av inspirasjonsmagasinet hadde vi fotograf Alexander, Grafisk designer Lena, Art director Hege og Stylist Camilla. Vi "flyttet" alle inn hos Lena, som er lokasjonen for julens Inspirasjonsmagasin. Arbeidsdagen blir aldri kjedelig når vi er på fotosession; fotograf, art director, dekoratør og stylist blir alle satt i gang og vi elsker jobben! Det testes, prøves, feiles og jubles når vi får inn blinkskuddet. Fotografen ligger gladelig på gulvet for å få den perfekte vinkelen. Inspirerende fat danderes, med eller uten, skulle vi hatt mer eller kanskje litt mindre? Ingen ting overlates til tilfeldighetene når vi skal lage inspirasjon og hyggelige tips til våre fine lesere og følgere.
Duften av nystekte pepperkaker siver i lufta og melis ligger strødd overalt du kan tenke deg, for denslags hører med når juleforberedelsene er igang! 

Hva med å invitere venner til felles julebakstdag? Det er perfekt for både voksne og barn, og det blir bare hyggeligere jo flere man er sammen. Kanskje en ny tradisjon startes?
Hva er vel julen uten nisser? Fjøsnisser, skognisser og julenisser – over alt i julen, i alle kriker og kroker. Hva med å pynte opp lyslyktene ute med en nisse eller to? Lek deg frem, slipp kreativiten løs og lag deg nydelige lysfat eller pynt opp lysestakene med juledekorasjon – du finner garantert det du trenger hos oss i disse dager.
Vi åpnet Julebutikkken offisielt lørdag 8. november. Mange juleprodukter finnes allerede nå i våre butikker - og enda flere kommer i dagene fremover.

Med julens store inspirasjonsmagasin ønsker vi å gjøre det lettere for deg å planlegge julen i god tid før julen ringes inn. Bruke den gjerne som et hyggelig oppslagsverk for å finne inspirasjon til borddekking og serviettbretting, eller rett og slett alt du trenger for å planlegge hvordan ditt julebord skal se ut, enten det er med vennene eller julebordet som familien skal samles rundt når årets julemiddag inntas.

http://www.e-magin.se/paper/vt558639/paper/1
Klikk på katalogbilde for å bla i og lese katalogen :)

Etter endt fotosession er vi proppet fulle med deilig juleinspirasjon og vi kan endelig senke skuldrene. Vi legger merke til at duften av kongerøkelse fortsatt fyller rommet og vi lener oss tilbake og virkelig koser oss. Det håper vi dere også gjør - at dere koser dere med inspirasjonsmagasinet vårt! 

Resultatet av vårt arbeid kan dere se i vårt store Juleinspirasjonsmagasin!


Da gjenstår det bare å ønske dere en riktig god førjulstid! Ta dere tid til å kose dere, senke skuldrene, være tidlig ute og planlegge i god tid. Da kan du nyte godt av julens frukter, mens juleroen senker seg og julestemningen siver inn! 

1 kommentar: