søndag 30. november 2014

"My friend Cayla", Årets Leke 2014 - du får den hos Nille!

Hils på My friend Cayla - den interaktive dukken du kan snakke til og med som en ekte venn!

Vi er så stolte av å ha "Årets leke 2014" i våre butikker, og i tillegg til en helt fantastisk pris;
Cayla dukke kr 399,- (normalpris i våre butikker er kr 599,-) Tilbudet gjelder kun uke 49 og 50.

Dette er Cayla!

Cayla er en interaktiv dukke du kan stille spørsmål til -på norsk!- og hun svarer deg tilbake på norsk. Cayla leser gjerne historier og kan spille spill med deg! Kanskje hun til og med kan hjelpe til med leksene? :)

Spør om geografi, matte, været, kjente personer, historie, hvor mye klokken er og mye mer. Cayla har svar på alt ditt barn måtte lure på! Tenk for en morsom og kreativ måte å lære nye ting på!
Hvordan fungerer Caylas datasky - og hvor finner hun svarene sine?

Cayla-dukken kan svare på et enormt antall spørsmål ettersom hun henter sine svar på internett - nærmere bestemt en datasky, er det ikke fantastisk? For å snakke med Cayla-dukken må den knyttes til en enhet med iOS eller Android operativsystem, via en app. Appen vekker Cayla til liv, så når du stiller et spørsmål til Cayla gjør appen om det du sier til tekst, som deretter deretter brukes til å søke opp svaret i appens database.

Stiller du et personlig spørsmål, for eksempel «hvilken farge er favorittfargen din?», henter hun svaret fra sin egen forhåndsprogramerte database uten å bruke internett. Men om du spør om noe hun ikke allerede har lagret, søker hun opp svaret på internett. Dersom du forsøker å "lure" Cayla-dukken med spørsmål som "Hvem er presidenten i Norge?", forteller hun deg at det ikke finnes noen president i Norge, men at vi har statsminister. Bra, ikke sant?

Cayla er barnesikker!

Noe av det viktigste med Cayla, er at hun er barnesikker, hvilket betyr at hun ikke svarer på spørsmål som ikke passer inn i barnas verden. Skulle det dukke opp spørsmål Cayla-dukken ikke forstår helt, kan man forsøke å stille spørsmålet på en annen måte. Svarer hun fremdeles ikke, kan det være hun ikke har funnet et barnevennlig svar.

Cayla er det perfekte julegaven!

At Cayla ble kåret til "Årets leke 2014" tyder på at dette kanskje blir årets julegave hos mange i år?
Ettersom Caylas favorittemner å snakke om er mat, dyr, skolen, været og matematikk – passer dukken kanskje for et barn DU kjenner godt?

Hun har trendy klær og langt hår som kan børstes, i tillegg til at man kan kjøpe flere klær til henne. Cayla måler 45 cm, er batteridrevet og er anbefalt alder er fra ca 3 år.


Vi gleder oss til å høre om glade barn som har fått en ny venn under juletreet i år!


4 kommentarer:

 1. Dette er julas største bløff, det eneste den svarer er "Det spørsmålet er for vanskelig". Styr unna denne hvis du ikke vil skuffe barnet ditt.

  SvarSlett
 2. Bare svindel. Dette er bare en kamuflert bluetooth høytaler.

  Funker best sammen med spotify for å spille musikk til barna. Det "intelligente" programmet som man laster ned er bare tull.

  SvarSlett
 3. https://nrkbeta.no/2016/12/09/darlig-sikkerhet-pa-internett-tilkoblede-leker-kan-sette-dine-barn-i-fare/

  SvarSlett