torsdag 12. februar 2015

Bursdagsfest, ballonger og karneval - moro for liten og stor!

En av årets viktigste dager for barn i alle aldre er fødselsdagen. Hvert år hele livet gjennom, på akkurat den samme datoen, kommer dagen da det kiler litt ekstra i magen. Man blir enda et år større, får flust av oppmerksomhet, det feires med kake, gaver og ballonger - og dagen, den er bare din! 

Bursdagsfeiringene er noe barna husker godt og lever lenge på. Gleden med et helt hus pyntet og dekket bare for seg. Bord som er pyntet med favoritten fra film eller i yndlingsfargen. Kakene som man har fått være med å bestemme hvordan skal se ut - ja, kanskje man til og med har vært med på å pynte den selv.


Vi har stort fødselsdagsfokus i våre butikker i disse dager
(klikk lenken for å se vår katalog) - og her deler vi noen av våre tips:


Hvordan lage den perfekte bursdagen!


Filmhelter som Frost og Biler er noe av det vi kan friste med for å dekke bordet. For mange er Frost filmen over alle filmer, og om med enkle virkemidler kan bursdagsbarna tas med inn i en Frost-verden med sine venner - og stemningen for et strålende selskap er satt!
Om ditt barn elsker Frost, og har lyst til å ha den gøyale snømannen Olaf som bordkavaler, så finnes han i bamsefigur. Olaf er kul - er naturligvis også et kjempefint gavetips ;)

Karneval og temabursdag - det er alltid gøy!


En skikkelig drømmebursdag er karnevalsbursdag. Tenk deg - verdens søteste små i sin favorittdrakt!  Dette er jo også tiden for karneval både i de tusen hjem, i barnehager og på skoler. Og ettersom mange barn elsker å kle seg ut, kommer det et lite tips fra oss her: ha en skuff, et skap eller en oppbevaringsboks, hvor alt av karnevalsutstyr legges. Det blir nemlig en super skattekiste for barna å hente frem, når de skal leke med vennene sine og vil kle seg ut!Goodiebag - eller skal vi tenke alternativt i år?

Det er blitt mer og mer vanlig med en godtepose / goodiebags til barnebursdager. Små poser fylt med godteri og annet som gjestene får med seg mot slutten av dagen. En liten gave til de små, som takk for at du ville være med å feire bursdagen! Stor glede for de små - både å gi og å få!


Har du lyst til å tenke nytt i år - er du litt lei godteposen? 

La barna få med hver sin ballong - en skikkelig gassballong som svever helt av seg selv, fyllt til randen med helium. Det er et koselig minne om hvilken fantastisk dag de har vært med på å feire. Ballonger er alltid gøy og populært, og er veldig enkelt og effektfullt både som dekor og gave!

Et hvert hjem bør ha en liten heliumstank på lur hjemme, så er det aldri vanskelig å få lokket frem et smil eller skape en plutselig og impulsiv fest  for liten og stor!
Da gjenstår det bare for Olaf å ønske dere alle
fantastisk flotte bursdagsfeiringer og glade karnevalsdager 


4 kommentarer:

  1. I really love Olaf and other characters. Kids always love toys and figures. But your post and pics are awesome. toys for boys

    SvarSlett
  2. Kids are kids. They love to play with toys and enjoy more than anything. I remember when I was a kid my father used to buy me toys for babies. It was a box having all the necessary toys that a kid can demand for from his parents.

    SvarSlett
  3. this is an informative post and it is very beneficial and knowledgeable.

    SvarSlett