fredag 6. mars 2015

Våren er på vei - La deg inspirere!

Nå kommer våren til alle våre butikker og vi ønsker både gamle og nye kunder velkommen med en ny, flott vårkolleksjon

Vi får både plass til duse pastellfarger, hvitt og grånyanser, samt røffere farger som safarigrønt og korall. Naturen står fortsatt i sentrum, men nå gjerne med en dose rosegull, marmor og litt glamour.
Vi går en lysere tid i møte, dagene blir lengre, naturen våkner til liv igjen og det begynner å spire og gro i husveggen. Vi får litt ekstra energi, vinteren er på hell og vi tar imot våren med lysere farger og lettere interiør.

Plukk inn kvister og grener, og la de spire i en fin vase, lag et fint lysfat med pastellfargede lys og blomsterløker i små glass, frisk opp sofaen med noen lekre pynteputer og et lett pledd, og ta gjerne med naturen inn på badet med naturnyanser, kurver, grønne planter og myke håndklær.

Mulighetene er mange og uansett hvilken stil du foretrekker så håper vi du finner noe du liker blant våre mange fine produkter, slik at du kan skape den stilen du liker aller best.

Anne-Lise, KategorissjefLa deg inspirere!Bli deilig vårinspirert her (eller klikk katalogforsiden i bildet over)


La oss presenter noen av våre favoritter fra katalogen; De lekre interiørnyhetene vi har valgt å kalle Sweet Nature og Etnisk Eleganse :
Ser du noe som gir deg lyst til å slippe våren inn i ditt hjem?
Ta turen inn i våre butikker å finn enda mer herlig vårinspirasjon!

Vi ønsker dere en fantastisk flott helg!


♥️

4 kommentarer:

 1. I am blogger writing the blog on the multiples topics. Read carefully your blog it's very informative to the reader. Today, I working on the online taxation dissertation service to the students in the cheap prices.

  SvarSlett
 2. I really like this spring collection, it gives a very light and peaceful feeling the backrooms.

  SvarSlett
 3. Read carefully your blog it's very informative to the reader. taylordle

  SvarSlett
 4. Thanks for sharing this information with us. taylordle

  SvarSlett