onsdag 3. juni 2015

Endelig en enkel måte å rengjøre grillen på!

Alle har vel et år eller to glemt å rengjøre grillen før den ble satt inn i vinterdvalen sin? Vi har opplevd det både en og to ganger, og kan love at rengjøringsjobben i ettertid, skulle vi gjerne vært foruten.


Vi tester om Scotch Brite Grillskrubb gjør rengjøringen enklere!


Vi fikk inn Scotch Brite Grillskrubb i våre Nillebutikker - og gledet oss til å teste det på en litt sliten grill for å se om Scotch Brite Grillskrubb virkelig var en så genial engangsskrubb som vi ønsket! Hvordan ville resultatet bli? Monica, som jobber hos oss, meldte seg som frivillig testperson, og som du kan se, hadde hun en skikkelig møkkete grill som virkelig trengte en skrubb.


 


Vil Scotch Brite Grillskrubb takle Monicas møkkete grill?


Vi vet jo at nordmenn elsker sommer, sol og deilig grillmat, men vi har en mistanke om at det å bruke tid på vaske grillen, ikke alltid er like gøy! Monica var ikke sen om å innrømme at hun hadde utsatt grillvasken en stund, og var derfor heller ikke vanskelig å be når det skulle testes ut Scotch Brite Grillskrubb :)


Grillskrubben fikk seg en real utfordring på denne møkkete grillen, men det gikk lekende lett å få det vekk, i følge grilleieren Monica. Ettersom grillen var veldig møkkete denne gangen, måtte hun skrubbe ganske kraftig, men etter noen få minutters skrubbing var all gammel grillmoro borte.

NB! 
Har du grill med et belegg på overflaten, som det ikke skal brukes skarpe gjenstander på, anbefaler vi deg å være ekstra forsiktig med grillskrubben - så den ikke fjerner belegget sammen med det som skal vaskes bort. 


Herlig! Nå er det klart til å fyre opp grillen og glede seg til neste grillmåltid!

TIPS: 
Monica anbefalte oss at det kan være lurt på kjøpe inn noen ekstra svamper å ha på lur, spesielt til den siste vasken før du pakker bort grillen for sesongen. Dra svampen raskt over en siste gang, så er den ren og pen til neste sesong - klar til å tas ut fra vinterlagringen og sette i gang neste deilige grillsesong!


Scotch Brite Grill Cleaner grillskubben koster kun kr 19,90 og den får du til fast lavpris i våre Nillebutikker!Da gjenstår det bare å ønske deg en deilig grillsesong
og en nydelig sommer!3 kommentarer:

 1. Det er veldig viktig at grillristene eller platene har fått bløtt seg opp først. Sett alt i en stor kum med varmt vann og salmiakk et par timer før man bruker skrubben.

  Grunnen til at jeg likte skrubben er den gode utformingen. Den var lett å holde og jeg fikk god kraft på skrubben uten å bruke enorme krefter. Fordi den er så myk så former den seg etter underlaget og kommer derfor til overalt.

  SvarSlett
 2. Thanks, write my essays review ! - You can hire a subject professional for any type of work. Our writers specialize across all subjects and academic levels. Their profound expertise is the key to brilliant results and fast delivery. Any task is do-able with their pro help.

  SvarSlett
 3. I'm happy to see some great article on your site.

  SvarSlett