torsdag 25. juni 2015

Fargeleggingsdilla i Nille-land!

Fargeleggingsbøker for voksne har kommet for fullt - og skal vi tro våre fine Nillevenner, er de virkelig bitt av basillen. Vi delte for noen dager dette insprasjonsbilde på vår facebookside, og alle de fine tilbakemeldingene vi har mottatt er helt overveldende!Meditasjon og sinnsro 

Fargeleggingsbøker for voksne er mer detaljerte enn de du vanligsvis finner til barn. Johanna Basfords "Den magiske skogen" og "Den magiske hagen" er bøker mange kanskje allerede har hørt om, og det er disse bøkene du nå får i våre butikker.

Finn frem fargeblyanter eller tusjer, bla opp til et fint bilde i boken, sett deg godt til rette og nyt mange timer med skikkelig kos! Dette er som meditasjon for mange, og vi er faktisk enige!

Fargelagt av Wenche Helene Johansen
 

Fargerik tegning av Marita Johansen

Silje Cathrine Sjøberg har fargelagt disse fine fuglene

Nillekundenes tegninger 

Vi har spurt om noen ville dele sine fargelegginger fra bøkene, og fikk mange flotte fargesprakende tegninger, det er disse dere kan se i denne bloggposten. Det er så fantastisk gøy å se hvordan dere løser de forskjellige fargeleggingsidene. Her er det inspirasjon å hente for både de som er bitt av fargelegginghobbyen og de som er nysgjerrige på hva alle snakker om. 

Beate Hansen Myhren har startet på sin tegning

For en fargebombe! Fargelagt av Anne Karin Smestad

Silje Pedersveen Lie starter like godt på førstesiden <3

Mange har fortalt at de får en meditativ effekt av å fargelegge, og at de føler en helt egen ro. Om vi skal gjette, er det et nydelig avbrekk i en hektisk og ofte digital hverdag. Det å kose seg med noe som dette helt uten forstyrrelser, helt analogt, er derfor nesten terapeutisk. 


Vil du teste denne nye fargeleggingsdillen? 


 

2 kommentarer:

 1. إذا كنت سوف تقوم بنقل الأثاث أو إرجاع مركزه فإن هامة نقل وتحريك قطع الأثاث الثقيلة تعتبر واحد من المهمات الهائلة لهذا سنقوم بعرض أساليب سهلة وبسيطة تساعدك على نقل المكونات الثقيلة، دون كسر ظهرك أو إتلاف منزلك أو الأثاث.  قم بحمل الأثاث الطويل بأسلوب الحمل من أعلى ومن أدنى:
  التسريحة الطويلة، والخزانات والدواليب من الأشياء التي يصعب التداول معها لهذا فإن تلك الهامة تتطلب إلى شخصين أحدهما يحمل طرف قطعة الأثاث من الخلف بزاوية والآخر يحمل قطعة الأثاث من الأعلى، ومن حين إلى الآخر يحمل الجزء السفلي، بتلك الأسلوب تكون قطعة الأثاث متأرجحة، ومركز الثقل غير ثابت ومن الجائز فقد الهيمنة عليها فنقل العنصر من أعلى أومن الأدنى من الأسهل للغايةً، نظراً لتطابق زاوية الحمل.شركة نقل اثاث من الرياض الى جدة

  شركة نقل عفش من الرياض الى جدة
  شركة نقل عفش بخميس مشيط شركة نقل اثاث

  SvarSlett